Εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του διαστημικού αεροσκάφους SpaceShip two πριν την συντριβή (Φωτογραφίεσ και Βίντεο)

Εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του διαστημικού αεροσκάφους SpaceShip two πριν την συντριβή (Φωτογραφίεσ και Βίντεο)
Εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του διαστημικού σκάφους SpaceShipTwo της Virgin Galactic που εξερράγη στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Νεκρός ο ένας από τους δύο κυβερνήτες του αεροσκάφους  ενώ ο κυβερνήτης πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα. Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην έρημο Μοχάβε στην Καλιφόρνια και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Να υπενθυμίσουμε ότι στη συνέχεια το αεροσκάφος -φορέας προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Το αεροσκάφος ανήκει στην εταιρεία διαστημικών εκδρομών που ίδρυσε ο μεγιστάνας Ρίτσαρντ Μπράνσον,  και ξεκίνησε την  πτήση του από το διαστημικό κέντρο στην έρημο Μοχάβε στην Καλιφόρνια.

Το SpaceShipTwo εξερράγη εν πτήσει, μετά την πυροδότηση του πυραυλοκινητήρα του. Λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε αποχωριστεί από το αεροσκάφος-φορέα WhiteKnightTwo.

Επρόκειτο για την πρώτη πτήση με χρήση του πυραυλοκινητήρα για το διαστημόπλοιο της Virgin Galactic από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το SpaceShipTwo έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει έως έξι επιβάτες και δύο πιλότους σε υποτροχιακές πτήσεις αναψυχής. Περισσότεροι από 700 άνθρωποι έχουν πληρώσει περίπου 250.000 δολάρια
έκαστος για να κρατήσουν μία θέση.


 

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...