Ειρήνη Γαλή και Πολύκαρπος Ζωιτάκης οι δύο νέες υποψηφιότητες με την παράταξη Γούλα.

gali_irini Η Ειρήνη Γαλή γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα και ζει στη Μακύνεια Αντιρρίου ενώ ολοκλήρωσε το σχολείο στη Ναύπακτο.

 Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων  – Βοηθός Μικροβιολόγου του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει εργαστεί με την ιδιότητα αυτή σε πολυεθνικές εταιρίες και σήμερα εργάζεται στην “AT CARE Παραφαρμακευτικά Προϊόντα”.
  “Η θέλησή μου να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής μου με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Γούλας μου πρότεινε να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ανανέωση και Δημιουργία”. Θεωρώ ότι εκφράζει νέες απόψεις και ιδέες και, μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για την ενασχόληση των νεότερων με τα προβλήματα του τόπου μας.
 
Τα προβλήματα στην περιοχή της Ναυπακτίας είναι πολλά και μέχρι σήμερα άλυτα και οξυμένα: ανεργία, φτώχεια, ανεπαρκής κοινωνική μέριμνα, ελλιπής περίθαλψη και φθίνουσα επιχειρηματικότητα. Ο επερχόμενος μαρασμός θα είναι καταστροφικός. 
 
Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει θεσμικό χρέος να γίνει πρωταγωνιστής για την επίλυση των ευρύτερων προβλημάτων. Αυτό τον ενεργό ρόλο θα παίξουμε εμείς μέσα από την “Ανανέωση και Δημιουργία”  με επικεφαλής τον Γ. Γούλα”.
 Ο Πολύκαρπος Ζωϊτάκης γεννήθηκε το 1983 στην Πάτρα και από τότε ζει στη Μαμουλάδα Ναυπάκτου.
Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και είναι πιστοποιημένος από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος και σήμερα εργάζεται στο χώρο των εταιριών παροχής υπηρεσιών ασφάλειας.
“Έχει μαζευτεί πολύ απογοήτευση από την πορεία του Δήμου μας μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να δώσουν όλοι μια ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, γιατί με τους ίδιους και τους ίδιους τα είδαμε τα αποτελέσματα.
 
Ο Γιώργος Γούλας με αντιπροσωπεύει ως επικεφαλής της Ανανέωσης και Δημιουργίας. Είναι νέος αλλά και έμπειρος στην αυτοδιοίκηση. Έχει πολλά χρόνια που ασχολείται και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να του πεις. Πιστεύω ότι με αυτόν και την φρέσκια ομάδα που έχει δημιουργήσει μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε το Δήμο μας εκεί που πρέπει”. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικά ο Γούλας το ‘πε και το έκανε. Έχει βάλει κατα 80% νέα πρόσωπα και έχει ενεργοποιήσει κόσμο να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Καλή επιτυχία και στους δύο υποψηφίους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...