Εκδήλωση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Ερατεινη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερατεινής εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους κατοίκους των περιοχών που έχουν χτυπηθεί από τίς φονικές πυρκαγιές . Αυτήν την ώρα πρέπει όλοι ενωμένοι να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο. Με πράξεις και όχι με λόγια.
Γι’ αυτό τον λόγο αφιερώνουμε την εκδήλωση μας ΄΄ 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών΄΄ το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 08:00μ.μ , στην Παραλία Ερατεινής και πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες που πρεσβεύουμε , παρακαλούμε για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρωτης ανάγκης και βασικών αγαθών για τούς πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Οι ανάγκες αφορούν κυρίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής φάρμακα (Betatine,Fucidin) γάζες, αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα ,τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα ,ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα , είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, γάλα ,ξηρά τροφή (μπισκότα , παξιμάδια, κριτσίνια, φρυγανιές, ρύζι, μακαρόνια, εμφιαλωμένα νερά κ.λ.π παιδικές πάνες ,μωρομάντηλα που μπορεί να χρειαστούν οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας
Επίσης το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.
Χώρος συγκέντρωσης ορίζεται ο χώρος όπισθεν τής εξέδρας που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...