Εκεί που γυρίστηκε η σειρά φαινόμενο -Ζήστε όπως στο Game of Thrones

Εκεί που γυρίστηκε η σειρά φαινόμενο -Ζήστε όπως στο Game of Thrones

Εκεί που γυρίστηκε η σ

Από το 2019, το κοινό θα μπορεί να επισκεφτεί πολλές από τις τοποθεσίες του Westeros – του κόσμου της δημοφιλούς σειράς – στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το Winterfell – το κάστρο των Σταρκ – και το Castle Black, που διοικεί ο Τζόν Σνόου, είναι δύο από τα μέρη που θα μπορέσουν να δουν από κοντά οι θαυμαστές του Game of Thrones από το 2019.

Σκηνικό στο Μπάνμπριτζ της Βόρειας Ιρλανδίας / Φωτογραφία: ΑΡ

Τα γυρίσματα της σειράς-φαινόμενο ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό και ο τελευταίος κύκλος της αναμένεται να βγει το 2019.

Toυρίστες εκπαιδεύονται στην τοξοβολία στην τοποθεσία του κάστρου του Winterfell / Φωτογραφία: ΑΡΤο τηλεοπτικό δίκτυο HBO θέλει να αξιοποιήσει ως τουριστικά αξιοθέατα τους τόπους των γυρισμάτων στη Βόρεια Ιρλανδία. Εκεί, το κοινό θα μπορεί να δει σκηνικά, κοστούμια, ψεύτικα όπλα, διακοσμητικά και πολλά άλλα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί ο κόσμος του Westeros.

Το ατμοσφαιρικό αυτό τοπίο στην επαρχία Άντριμ της Βόρειας Ιρλανδίας εμφανίζεται στη δημοφιλή σειρά / Φωτογραφία: ΑΡ

O Τζεφ Πητερς, αντιπρόεδρος εμπορίου στην HBO, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε τη δουλειά της δημιουργικής ομάδας του Game of Thrones διατηρώντας αυτές τις τοποθεσίες και προσκαλώντας τους θαυμαστές να επισκεφτούν τη Βόρεια Ιρλανδία και να εξερευνήσουν το Westeros κατ’ιδίαν».

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/343198-Ekei-poy-gyristeke-e-seira-phainomeno-Zeste-opos-sto-Game-of-Thrones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...