Εκλογές ΝΔ – Αποτελέσματα: Ανατροπή στο 48% της Επικράτειας – Πέρασε μπροστά ο Μητσοτάκης

– Έκλεισαν οι κάλπες! Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία
– Το περιβάλλον Μητσοτάκη ζήτησε παράταση μίας ώρας για τα εκλογικά κέντρα στα οποία υπάρχουν ουρές!
– Θρίλερ για τα αποτελέσματα! Στο 46% της ενσωμάτωσης στην επικράτεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται με 50,50% έναντι 49,50% του Κυριάκου Μητσοτάκη!
– “Κερδίσαμε” λένε κύκλοι από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη!
– “Προηγούμαστε σε 10 εκλογικά τμήματα” λένε κύκλοι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!
– Πότε θα υπάρξει η πρώτη ασφαλής εικόνα για τα πρώτα αποτελέσματα
– ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ώρα νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία. Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ έκλεισαν, ενώ οι 404.000 ψηφοφόρους που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, είχαν το δικαίωμα να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης έεκφράζουν την αισιοδοξία τους για τα αποτελέσματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πρώτη ασφαλής εικόνα για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρχει περίπου στις 23:00 το βράδυ.

Νωρίτερα ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με διαρροές από το περιβάλλον του τελευταίου, σχετικά με τα αποτελέσματα της αποψινής εκλογικής διαδικασίας!

Στον… χορό μπήκε και ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος με δήλωσή του έκανε λόγο για “ανυπόστατες εκτιμήσεις”, δίνοντας έτσι τέλος στα πρόωρα σενάρια!

 

Ενημέρωση

είδος από :

  Ανατροπή!

Με καταμετρημένο το 53% των ψήφων στην Επικράτεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να διευρύνει το προβάδισμά του. Προηγείται με 50,31%, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συγκεντρώνει 49,7%.

Comments(0)

  Και η ροή αποτελεσμάτων συνεχίζεται

Με καταμετρημένο το 48% της Επικράτειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την ανατροπή και περνά μπροστά με 50,18% έναντι 49,82% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!
Comments(0)

  Συγχαρητήρια από Τζιτζικώστα στο νέο πρόεδρο!

Συγχαρητήριο… tweet έστειλε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, παραλείποντας, ωστόσο, να… διευκρινίσει σε ποιόν αναφέρεται!

Comments(0)

  Νέα αποτελέσματα!

Με καταμετρημένο το 46% των ψήφων στην Επικράτεια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 50,5% ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί με 49,5%.

Comments(0)

  O… γουρλής γιος του Μητσοτάκη παρακολουθεί τα αποτελέσματα! (ΦΩΤΟ)

Στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη των νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έφερε… γούρι στον πατέρα του, τον οποίο είχε συνοδεύσει στην κάλπη.

Ο λόγος για τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και παρακολουθεί την εξέλιξη των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Comments(0)

  Τα αποτελέσματα στο 33,73% της επικράτειας!

Με ένα tweet, ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος μεταφέρει τα αοπτελέσματα της επικράτειας με την ενσωμάτωση στο 33,73%

Comments(0)

  Επιτελείο Μητσοτάκη: Κερδίσαμε με 4%!

Για καθαρή νίκη μιλά η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη! Κάνουν λόγο για ξεκάθαρη επικράτηση έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και μάλιστα με διαφορά 4 μονάδων!

Comments(0)

  Νέες πληροφορίες για αποτελέσματα

Σύμφωνα με το επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο 31% της ενσωμάτωσης η διαφορά είναι 52,5% υπέρ του κ. Μεϊμαράκη έναντι 47,5% του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Comments(0)

  Συνεργάτες Μητσοτάκη: Κερδίσαμε!

Βέβαιοι εμφανίζονται οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι ο νικητής των εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν στα χέρια τους αποτελέσματα από την Αθήνα που θεωρούν ότι έτσι κι αλλιώς θα υπερτερήσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Comments(0)

  “Καρφιά” Μεϊμαράκη για τις διαρροές Μητσοτάκη

“Δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη λογική, όσοι έχουν αγωνία μπαίνουν σε αυτή τη λογική” αναφέρουν κύκλοι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη “απαντώντας” στις διαρροές του Κυριάκου Μητσοτάκη πως είναι ο νικητής των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας
Comments(0)

  Τα πρώτα ποσοστά! Τι ισχυρίζεται Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης

Η καταμέτρηση των ψήφων αναδεικνύεται πραγματικό θρίλερ, καθώς οι δύο μονομάχοι διαρρέουν τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, με το ασφαλές αποτέλεσμα να αναμένεται αργά τη νύχτα.

Σύμφωνα με το στρατόπεδο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Comments(0)

  Τι έγινε στο Βελλίδειο

Στο εκλογικό κέντρο που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ, που είναι και το μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα, με 12 κάλπες, η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο κυμάνθηκε στο 80% σε σχέση με τον πρώτο γύρο, καθώς σήμερα ψήφισαν 4.650 ενώ την πρώτη Κυριακή ήταν 5.800.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Comments(0)

  Η Σύρος έβγαλε… νικητή!

Και στη Σύρο, η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Ευάγγελο Χαλκιά και στα δύο εκλογικά τμήματα, στην Ερμούπολη και στην Ποσειδωνία.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στην Ερμούπολη ψήφισαν 267 άτομα. Ο Μεϊμαράκης έλαβε 156 και ο Μητσοτάκης 111.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Comments(0)

  Τα πρώτα αποτελέσματα με ποσοστά!

Σύμφωνα με την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο 7,5% των εκλογικών τμημάτων (εκτός της Αττικής) ο κ. Μητσοτάκης προηγείται με 52% έναντι 48% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο 21% (με περιοχές της Αττικής), ο κ. Μεϊμαράκης προηγείται με 54,3% έναντι 45,7% του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Comments(0)

  Το χρονικό

Δείτε όλα όσα έχουν προηγηθεί ΕΔΩ!Comments(0)

  Οι διαρροές

Ήδη, από τα επιτελεία των δυο μονομάχων έχουν ξεκινήσει οι διαρροές σχετικά με το ποιος προηγείται μετά τα πρώτα αποτελέσματα. Η πλευρά Μεϊμαράκη υποστηρίζει ότι προηγείται, αλλά το ίδιο εκτιμά και η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.Comments(0)

  Η… νύχτα τώρα ξεκινάει!

Το live blog του newsit.gr για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται! Οι κάλπες έχουν κλείσει εδώ και λίγη ώρα και ήδη ξεκινούν τα πρώτα αποτελέσματα που δείχνουν… μεγάλο ντέρμπι!

Comments(0)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...