Εκνευρισμός στη ΝΔ για την εκλογή νέου αρχηγού τι λέει Μειμαράκης και Μητσοτάκης

Εκνευρισμός στη ΝΔ για την εκλογή νέου αρχηγού τι λέει Μειμαράκης και  Μητσοτάκης

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε αφορμή για νέο γύρο αντιπαράθεσης, δια διαρροών, μεταξύ Βαγγέλη Μεϊμαράκη- Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρώτος επιθυμεί εκλογές- εξπρές τον Οκτώβριο και ο δεύτερος επιμένει για Νοέμβριο. Συνεργάτες του κ.Μεϊμαράκη, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα αύριο το μεσημέρι την υποψηφιότητα του, ανέφεραν νωρίτερα ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία για το χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.
«Όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε είκοσι ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημέρες;», προσέθεταν, τονίζοντας ότι η εσωκομματική εκλογική διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Από την πλευρά του κ.Μητσοτάκη απαντούσαν σχετικά: «Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τί λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου».
Κάλπες μέσα στο Νοέμβριο προτιμά και η πλευρά Τζιτζικώστα, συνεργάτες του οποίου έλεγαν όπως γραφει το news247 : “Η διαδικασία πρέπει να πάει όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό. Απαιτείται επαρκής χρόνος για να ακουστούν οι υποψήφιοι και τα επιχειρήματά τους”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...