Εκτόπισε την Adele! Η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον πλανήτη για το 2015 ήταν η…

Εκτόπισε την Adele! Η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον πλανήτη για το 2015 ήταν η…

Κατηγορία

eri200
Κυριακή 08/05/2016 – 22:02

adele

Ο «τυφώνας» Adele σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Κυκλοφορώντας το νέο της άλμπουμ μόλις δύο μήνες πριν την εκπνοή του 2015, η βρετανίδα ερμηνεύτρια κατάφερε φύγει με μια «αγκαλιά» βραβεία, από τα Emmy και τα Brits.

Η νέα δισκογραφική της δουλειά έγινε το εμπορικότερο άλμπουμ του 21ου αιώνα και της απέφερε κέρδη ύψους 19 εκ. ευρώ, όμως δεν ήταν αρκετά για να την ανεβάσουν στην κορυφή της λίστας των καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα ετήσια έσοδα.

Η αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, η μεγάλη ανταγωνίστρια της Adele, είναι αυτή που κατέχει τα σκήπτρα, σύμφωνα με το Billboard. Αν και πούλησε λιγότερους δίσκους από την Adele, τη μερίδα του λέοντος από τα έσοδα την έφεραν οι εισπράξεις από τη διεθνή περιοδεία της.

Taylor Swift

Τα έσοδα της 26χρονης ποπ σταρ για το 2015 ανέρχονται σε 64 εκ. ευρώ, ενώ η Adele βρίσκεται μόλις στην 9η θέση με μοναδικά έσοδα τις πωλήσεις των δίσκων της. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η εικόνα ίσως ήταν διαφορετική αν και η Adele πραγματοποιούσε τη διεθνή περιοδεία της εντός του 2015. Η βρετανίδα τραγουδίστρια ξεκίνησε τις τουρνέ της πριν ένα μήνα και σχεδόν όλες οι συναυλίες της είναι sold out!

Δείτε τη λίστα με τους επικερδέστερους τραγουδιστές και συγκροτήματα του 2015, σύμφωνα με το Billboard.

1. Taylor Swift

2. Kenny Chesney

3. The Rolling Stones

4. Billy Joel

5. One Direction

6. The Grateful Dead

7. Luke Bryan

8. U2

9. Adele

10. Maroon 5

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...