Ελεάνα Στουφή-Δήμα: Μια διακεκριμένη οδοντίατρος υποψήφια με τον Γιάννη Σγουρό

Ελεάνα Στουφή-Δήμα: Μια διακεκριμένη οδοντίατρος υποψήφια με τον Γιάννη Σγουρό
«Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, θέλω και μπορώ να αναπτύξω δράσεις στο χώρο της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των ευπαθών ομάδων της περιφέρειάς μας», τονίζει η ίδια
Έχοντας επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και συμβολή στις εξελίξεις της επιστήμης που υπηρετεί, η διακεκριμένη οδοντίατρος-στοματολόγος Ελεάνα Στουφή-Δήμα αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, με σκοπό να συμβάλλει στη συνέχιση του έργου που έχει επιτελέσει στην περιφέρεια Αττικής η Παράταξη «Αττική» με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό.

«Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, θέλω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας  προς όφελος των πολιτών σε μια δίκαιη κοινωνία. Θέλω και μπορώ να αναπτύξω δράσεις στο χώρο της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των ευπαθών ομάδων της περιφέρειάς μας. Για τους λόγους αυτούς δεσμεύομαι ότι η ψήφος σας θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και προσήλωσης στην έντιμη δραστηριοποίησή μου υπέρ των συμπολιτών μας», είναι το μήνυμα της κ. Στουφή-Δήμα, η οποία είναι υπεύθυνη του Στοματολογικού τμήματος στην Ευρωκλινική Αθηνών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...