Ελληνικά θα… υποδεχθεί ο Σόιμπλε τον Στουρνάρα

Ελληνικά θα... υποδεχθεί ο Σόιμπλε τον Στουρνάρα
Με ελληνική μουσική, λύρες, την Σαβίνα Γιαννάτου και την Ελένη Καραϊνδρου θα υποδεχθεί στο υπουργείο Οικονομικών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τον Γιάννη Στουρνάρα στις 11 Ιουνίου.
Σύμφωνα με το Βήμα και τον Νίκο Χειλά υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η οποία αναφέρει: «Όποτε γινόταν τον τελευταίο καιρό λόγος για την Ελλάδα, τότε συχνά για χρηματιστικές υποθέσεις και μεταρρυθμίσεις.

Όμως η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα: Γνωρίστε τον έλληνα εταίρο μας στην Ευρώπη από την μουσική του πλευρά. Μαγευτείτε για λίγες ώρες από κορυφαίους μουσικούς πρέσβεις της ελληνικής μουσικής: από την τραγουδίστρια Σαβίνα Γιαννάτου, η οποία φιλοτεχνεί ένα γεμάτο ήχο ποιητικό πορτρέτο της χώρας της, από τον λυράρη Κώστα Σινόπουλο, ο οποίος, με τη λύρα ως πυξίδα , σας καθοδηγεί μέσα στα εκατοντάδες χρόνια ελληνικής μουσικής και την Ελένη Καραίνδρου, τη μεγάλη κυρία της ελληνικής μουσικής του κινηματογράφου, η οποία θα παρουσιάσει με τους μουσικούς της σε γερμανική πρώτη εκτέλεση αποσπάσματα από το μουσικό της έπος „Μηδεία“».

Η εκδήλωση έχει διάρκεια τεσσάρων ορών, θα ξεκινήσει με συζήτηση μεταξύ των δύο υπουργών ενώ στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση με τη συμμετοχή της Ελένης Καραϊνδρου και του Κώστα Σινόπουλου.

Το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού και της απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα δεν φαίνεται να απασχολεί τους διοργανωτές, αφού εκπρόσωπος του υπουργείο δηλώνει επισήμως  «Μέχρι τώρα δεν υπήρξε ένδειξη για απουσία του, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά η εκδήλωση θα γίνει σε κάθε περίπτωση» .

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...