Ελληνικής καταγωγής η 17χρονη που ξεγύμνωσε στη σκηνή η Μαντόνα

Ελληνικής καταγωγής η 17χρονη που ξεγύμνωσε στη σκηνή η Μαντόνα

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 18/03/2016 – 19:57

madonna

Ελληνικής καταγωγής είναι η νεαρή θαυμάστρια που ξεγύμνωσε σε συναυλία της η Μαντόνα, δείχνοντας στον κόσμο όλο το στήθος της!  Η Ζόζεφιν Γεωργίου όπως ονομάζεται, μίλησε για το περιστατικό στα media, σχολιάζοντας τις φήμες που την θέλουν να ετοιμάζεται για να μηνύσει την Μαντόνα.

«Δεν χρειάζεται ούτε καν να σκεφτώ αν νιώθω ή όχι ταπεινωμένη. Γιατί οι άνθρωποι υποθέτουν ότι ταπεινώθηκα λόγω του σώματος, του στήθους και της θηλής μου;» δήλωσε στην εφημερίδα «Courier Mail», για να συμπληρώσει «Γιατί να κάνω μήνυση; Για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου;».

model

Η «βασίλισσα της ποπ» συνηθίζει να ανεβάζει θαυμαστές της στη σκηνή και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της 17χρόνης. «Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό», είπε η Μαντόνα για να της τραβήξει τελικά τον κορσέ που φορούσε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το αριστερό στήθος της Ζοζεφιν .

madonna

«Ω, γ****ο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση. Μπορείς αν θες να κάνεις το ίδιο και σε μένα» δήλωσε αμέσως η τραγουδίστρια, με το περιστατικό να κάνει το γύρο του κόσμου.

model

Η Ζόζεφιν ζει στην Αυστραλία, ενώ κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο. Με μια ματιά στο instagram της, καταλαβαίνει κανείς ότι η 17χρονη δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό ή τις προκλητικές πόζες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...