Ενδιαφέρουσα συνάντηση με θέμα η σωστή παρουσίαση των προϊόντων στην Αιτωλική Αναπτυξιακή.[Βίντεο]

Μια  ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αιτωλικής Αναπτυξιακής  με ομιλητές ειδικούς στο χώρο επεξεργασία και παρουσίασης προϊόντων για να μπορούν αυτά να τοποθετηθούν σωστά στο ράφι. Η εκδήλωση ήταν στα πλαίσια  της εκδήλωσης τοπικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετή επιχειρηματίες της περιοχής και ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς όπου έκανε και την σχετική δήλωση. Στην εκδήλωση μίλησε και ο Γρηγόρης Κοντοχρήστος γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας. Τις επόμενες ώρες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Η Δήλωση του κ. Τσουκαλά

Πιστεύοντας ότι ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί τα προηγούμενα χρόνια αλλά για λόγους του οποίους μας καθοδηγούσαν στις εύκολες λύσεις παραλείψαμε να ασχοληθούμε με την ουσία και η ουσία τότε θα έπρεπε να είναι  ο πρωτογενής τομέας. Η χώρα μας και ειδικότερα η περιοχή μας και ο δήμος Ναυπακτίας μπορεί να παράγει πολλά και ποιοτικά προϊόντα . Είναι στο χέρι μας λοιπόν με την καθοδήγηση των ειδικών να παράγουμε να διαφημίσουμε και να εξάγουμε με το σωστό τρόπο τα προϊόντα μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης την οποία τις επόμενες ημέρες θα την παρακολουθήσετε ολόκληρη  οι ομιλητές μίλησαν στη κάμερα του Nafpaktianews.gr

DSC_0035 DSC_0029 DSC_0026 DSC_0021 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0019 DSC_0006 DSC_0004 DSC_0001



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...