Ενημέρωση για τη διαδικασία ένταξης ωφελουμένων στο δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ», στο πλαίσιο της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, ενημερώνει για την λήξη της 2ης Πρόσκλησης, κατά την οποία υποβλήθηκαν 78 αιτήσεις από κατοίκους των δήμων Ναυπακτίας, Ι.Π. Μεσολογγίου και Θέρμου.

Οι υποψήφιοι ωφελούμενοι είναι στην πλειοψηφία τους γυναίκες, άνεργες, καθώς επίσης σημειώνεται συμμετοχή και από ωφελούμενους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ. Επιπλέον, η συμμετοχή ωφελούμενων από τον Δήμο Θέρμου είναι σημαντική.

Η επόμενη φάση της διαδικασίας ένταξης των ωφελουμένων στην Πράξη είναι η αξιολόγηση τους, η οποία έγκειται σε κοινωνικά κριτήρια και κριτήρια συνάφειας σχετικά με τον τομέα παρέμβασης του τουρισμού, τα οποία θα προκύψουν από συνεντεύξεις – συνεδρίες των ωφελουμένων με τριμελή επιτροπή αξιολόγησης, την οποία έχει καταρτίσει ο φορέας «Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες – ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.», εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης. Κατόπιν ολοκλήρωσης των συνεντεύξεων – συνεδριών, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για την ένταξή τους στην Πράξη και για την έναρξη των δράσεων.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Πατούχας Αθανάσιος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...