Ενθουσιασμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον επικείμενο γάμο του αδελφού του! Δεν θα πιστεύετε το λόγο

Ενθουσιασμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον επικείμενο γάμο του αδελφού του! Δεν θα πιστεύετε το λόγο

«Ελπίζω πλέον να μένει μακριά από…»

«Ενθουσιασμένος» για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ Βρετανίας.

Ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και Δούκας του Κέιμπριτζ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Φινλανδία για την ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και την αναγγελία ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2018.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι για τους δυο τους. Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτή την πολύ συναρπαστική περίοδο» ανέφερε.

«Προσωπικά, ελπίζω ότι αυτό σημαίνει πως θα μείνει μακριά από το ψυγείο μου και θα σταματήσει να κάνει τράκα φαγητό, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια!» είπε αστειευόμενος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Δούκας του Κέιμπριτζ έκανε τις δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση την Τρίτη ότι ο αδερφός του και η Αμερικανίδα ηθοποιός θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου (το οποίο βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Γουίνδσορ) τον ερχόμενο Μάιο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/311999-Enthoysiasmenos-o-Prigkipas-Oyiliam-me-ton-epikeimeno-gamo-toy-adelphoy-toy-Den-tha-pisteyete-to-logo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...