Εντονη ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ για Βενιζέλο

Εντονη ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ για Βενιζέλο
Εντονη δυσφορία επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, περί συγκυβέρνησης των δύο κομμάτων.
Παρά το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεργασθεί με το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΔΗΣΟ, το ΠΟΤΑΜΙ και τη ΧΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανήλθε στο θέμα, όταν σε  ερώτηση για το εάν υπάρχει περίπτωση να είναι στη θέση συγκυβερνήτη σε αεροπλάνο με κυβερνήτη τον κ. Τσίπρα και υπό ποιες προϋποθέσεις μια τέτοια πτήση θα ήταν ασφαλής, απάντησε:

“Κοιτάξτε, μπορεί να είμαστε στον πύργο ελέγχου, μπορεί να είμαστε στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, μπορεί να είμαστε στην επίγεια εξυπηρέτηση. Πάντως δεν θα αφήσουμε το αεροπλάνο να πάει σε λάθος προορισμό”.

Στην  Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι οι παρεμβάσεις του Ευ.Βενιζέλου στο θέμα  της μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύουν στη συσπείρωση  της βάσης του ΠΑΣΟΚ και στην προσέγγιση αναποφάσιστων ψηφοφόρων, που θα  έβλεπαν θετικά τηνπροοπτική να καταλαμβάνει την τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ και να έχει στα χέρια του, την τελευταία διερευνητική εντολή.

Υπάρχουν στελέχη ωστόσο-και είναι πολλά-που σημειώνουν ότι από τη στάση του Ευ.Βενιζέλου, μπορεί να δημιουργηθε΄η εντύπωση σε μερίδα ψηφοφόρων, ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ  και του ΠΑΣΟΚ για μετεκλογική συνεργασία. Για το λόγο αυτό κρίνουν σκόπιμο στην πορεία προς τις κάλπες, να γίνουν ακόμη πιο έντονες οι “κόκκινες  γραμμές”, απέναντι σε όλες τις δυνάμεις που ψήφισαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...