Εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα σε διαμέρισμα συγγενή του Σταμπούλου

Εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα σε διαμέρισμα συγγενή του Σταμπούλου
Κανένα εύρημα στο σπίτι της Κυψέλης-Αντικαταστάτης του Λάμπρου Φούντα ο συλληφθείς εκτιμά η Αντιτρομοκρατική

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στο Θησείο, το οποίο αποτελεί ατελιέ συγγενικού προσώπου του συλληφθέντος Αντώνη Σταμπούλου. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να έχουν εντοπιστεί κινητά τηλέφωνα τα οποία θα εξεταστούν από την Αντιτρομοκρατική.

Πρόκειται για τον τρίτο χώρο, τον οποίο ερευνούν οι αρχές για τον εντοπισμό της κατοικίας ή κάποιου περιστασιακού καταλύματος του 31χρονου.

Νωρίτερα, «καθαρό» απεδείχθη διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, το οποίο ερεύνησαν το πρωί του Σαββάτου αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, χωρίς όμως να εντοπίσουν σημαντικά στοιχεία. Για την είσοδό τους χρησιμοποίησαν κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του Σταμπούλου.

Είχε προηγηθεί άλλη έρευνα το βράδυ της Παρασκευής στο πατρικό σπίτι του 31χρονου, το οποίο βρίσκεται στην Πεύκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο, πλην ενός όπλου, το οποίο όμως βρίσκεται σε μη λειτουργική κατάσταση.

Στο μεταξύ, εκκλήθησαν να καταθέσουν οι γονείς του Σταμπούλου, οι οποίοι, κατά πληροφορίες, δεν φαίνεται να γνωρίζουν κάτι σχετικό με την υπόθεση.

Η Αντιτρομοκρατική φαίνεται να θεωρεί ότι ο Σταμπούλος διαδραμάτιζε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» και μάλιστα εκτιμά ότι ο 31χρονος αντικατέστησε στην ομάδα τον Λάμπρο Φούντα (1975-2010), ο οποίος σκοτώθηκε σε συμπλοκή με την αστυνομία στη Δάφνη στις 10 Μαρτίου 2010.

Επίσης, οι αρχές έχουν θέσει στο «μικροσκόπιο» το σημειωματάριο του 31χρονου, το οποίο φαίνεται ότι περιλαμβάνει σημειώσεις του τελευταίου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου 2014.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...