Εντόπισαν τον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά τους ξέφυγε

Εντόπισαν τον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά τους ξέφυγε
Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ την περασμένη Παρασκευή σε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, τους έφερε μια ανάσα από τον επικηρυγμένο τρομοκράτη Χριστόδουλο Ξηρό.
Η υπόθεση όμως εξελίχθηκε σε φιάσκο καθώς ο Ξηρός κατάφερε να χαθεί μέσα στα στενά της περιοχής και πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για μια νεα Λουίζης Ριανκούρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Έθνος» οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν αλλά τον συνέλαβαν οι κάμερες που είχαν μαζί τους. Στα πλάνα που έχουν στην κατοχή του οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας φαίνεται το πρόσωπο του Χριστόδουλου Ξηρού ο οποίος είναι σχεδόν αγνώριστος. Έχει πολλά κιλά επιπλέον, μούσι και μακρυά μαλλιά.

Το γεγονός ότι ο Ξηρός κινείται στην περιοχή του Φαλήρου δεν κρίνεται τυχαία από τους αστυνομικούς καθώς υπάρχουν δυο υποθέσεις τρομοκρατίας που είχαν σχέση με την περιοχή και στη μια μάλιστα ο επικηρυγμένος τρομοκράτης εμφανίζεται από την ΕΛ.ΑΣ ως βασικός ύποπτος.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο γιάφκα το οποίο είχε εντοπιστεί την 1η Φεβρουαρίου στο Παλαιό Φάληρο μέσα στο οποίο είχαν βρεθεί ρουκέτες, χειροβομβίδες, Καλάσνικοφ, πυροδοτικοί μηχανισμοί και σφαίρες.

Στην ίδια περιοχή είχε εντοπιστεί και ένα αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της τρομοκρατικής ενέργειας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η τελευταία εμφάνισή του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του όταν ο ίδιος είχε καταγράψει σε βίντεο μήνυμα-απειλή με το οποίο προειδοποιούσε πως επανέρχεται στην τρομοκρατική δράση. Ο τρομοκράτης είχε λάβει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά δεν είχε επιστρέψει και από τότε καταζητείται. Μάλιστα έχει επικηρυχθεί με το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...