Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα η Ελένη Ζαρούλια

Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα η Ελένη Ζαρούλια
Καλείται να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης
Ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών Ιωάννας Κλάππα και Μαρίας Δημητροπούλου αλλά και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου θα βρεθεί ξανά σήμερα η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και  σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της ΧΑ, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία  καλείται να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός από την Ελένη Ζαρούλια, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε σήμερα και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στο Εφετείο, ο κ. Μπαρμπαρούσης είπε μόνο: «Ήρθα να δω την Κλάππα και να φύγω».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 25 Ιουνίου στην κυρία  Ζαρούλια για να απολογηθεί, έπειτα από την αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου που κατέθεσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Αφορμή για την κατάθεση της αίτησης εξαίρεσης αποτέλεσαν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, οι ισχυρισμοί του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι ο εντολέας του Στάθης Μπούκουρους, επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση της ΧΑ, δέχθηκε πιέσεις από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να μιλήσει.

Ωστόσο, το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του απέρριψε την αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...