Εξάχρονος που πάσχει από καρκίνο πήρε 100.000 κάρτες με τη βοήθεια του Twitter

Εξάχρονος που πάσχει από καρκίνο πήρε 100.000 κάρτες με τη βοήθεια του Twitter
Το να ανοίγει τα γράμματά του ήταν η μεγαλύτερή του ευχαρίστηση αυτές τις εβδομάδες της μάχης με τον καρκίνο, λένε οι γονείς του

Όλα όσα ζήτησε ο μικρός Danny Nickerson για τα γεννέθλιά του ήταν να του στείλουν μερικές ευχές μέσω του ταχυδρομείου: Το πήρε – και κάτι παραπάνω…

Ο Danny πάσχει από έναν μη εγχειρίσιμο όγκο στον εγκέφαλο και έγινε έξι χρονών στις 25 Ιουλίου. Έλαβε τελικά περισσότερες από 100.000 κάρτες γεννεθλίων μέσω ταχυδρομείου από αγνώστους από όλον τον κόσμο, όταν ξεκίνησαν μέσω των social media καμπάνιες υπό τα σχετικά hushtags #CardsForDanny (κάρτες για τον Danny) kai #HappyBirthdayDanny (Χρόνια πολλά Danny) που έγιναν αμέσως viral, ενώ και ακόμα και Justin Bieber έστειλε τις ευχές του μέσω Instagram.

Εκτός από αυτό όμως, ο μικρός Dunny πήρε μια προσωπική πρόσκληση για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, μια φανέλα με το όνομά του και ακόμα: μια τούρτα, μια… παρέλαση, ένα ειδικό γλυκό – αυτοκίνητο και ειδικές αφιερώσεις απότ ο Αστυνομικό Τμήμα της Βοστώνης και τους Patriots!

Ο Danny που «αγαπά να παίρνει γράμματα από το ταχυδρομείο», διαγνώστηκε με αυτή τη σοβαρή μορφή καρκίνου πριν από οκτώ μήνες. Οι χημειοθεραπείες έχουν σταθεροποιήσει την κατάσταση προς το παρόν, αν και ο όγκος του δεν συρρικνώνεται καθόλου. Η χαρά του μικρού όταν ανοίγει τα γράμματά του δεν περιγράφεται λένε οι γονείς του, που τονίζουν πως μια βδομάδα μετά ο γιος τους συνεχίζει να λαβαίνει γράμματα από όλον τον κόσμο.

Αν κι εσείς θέλετε να στείλετε τις ευχές σας στον Danny, η διεύθυνσή του είναι: Danny Nickerson, P.O. Box 212, Foxboro, MA 02035.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...