“Εξι ομάδες έχουν κάνει προσφυγή για να μην βγει η ΑΕΚ στην Ευρώπη”

"Εξι ομάδες έχουν κάνει προσφυγή για να μην βγει η ΑΕΚ στην Ευρώπη"

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 18/03/2016 – 21:43

"Εξι ομάδες έχουν κάνει προσφυγή για να μην βγει η ΑΕΚ στην Ευρώπη"

Προσπάθεια να μπλοκάρουν τη συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρώπη παρουσιάζονται να κάνουν έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο Γιώργος Παναγόπουλος στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5», οι Λεβαδειακός, Πλατανιάς και άλλοι τέσσερις σύλλογοι έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ για να μην επανέλθει η Ένωση στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις του έγκριτου νομικού έχουν ως εξής:

«Η ΑΕΚ, μετά τη Λάρισα, ήρθε με μία μυστηριώδη ανακοίνωση για τη FIFA και πανηγυρίζει κι αυτή. Και σαν παλιός δημοσιογράφος και τώρα έγκριτος νομικός, ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι αποκλεισμένη για τρία χρόνια λόγω των χρεών και λόγω που έπεσε. Το Financial Fair play αρχίζει από τη στιγμή που δικαιούσαι να βγαίνεις. Η ΑΕΚ από φέτος θα δικαιούται να βγαίνει.

Η δική μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ δεν δικαιούται να παίξει. Γι’ αυτό έμαθα χθες ότι έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ- που δεν τις γνωρίζαμε μέχρι χθες -γι’ αυτό και η ΑΕΚ έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι “καθάρισε η αδειοδότηση”. Ενώ η αόριστη ανακοίνωσή της λέει ότι ένας μάνατζερ και δυο ποδοσφαιριστές έχασαν την προσφυγή τους στην επιτροπή της FIFA. Πιασε το αυγό και κούρευ’ το.

Έμαθα ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός. Έξι λέει. Έμαθα για Λεβαδειακό και Πλατανιά. Δεν μπορώ να το διασταυρώσω, ας γίνει ρεπορτάζ. Έτρεχα στην ΕΠΟ για άλλα θέματα χθες».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...