«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»: Σταματούν οι νέες εγγραφές για την Αττική

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»: Σταματούν οι νέες εγγραφές για την Αττική

Σε 7.729 ανέρχονται τα νοικοκυριά τα οποία είχαν ολοκληρώσει τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη την υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στην περιφέρεια Αττικής, ενώ 4.855 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ίδιο χρονικό διάστημα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποβλήθηκαν  342 αιτήσεις, ενώ 311 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα και καταχωρούν στοιχεία.

Όπως σημειώνει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, καθώς στην Αττική οι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα (συνολικά 12.584 πολίτες) επαρκούν ώστε να απορροφηθεί το σύνολο των πόρων προς διάθεση (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού), πλέον απενεργοποιείται η δυνατότητα νέων εγγραφών.

Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί θα έχουν τη δυνατότητα τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου, 8:00 – 20:00, να επεξεργαστούν και να υποβάλουν οριστικά τις αιτήσεις τους.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διατηρηθεί η δυνατότητα νέων εγγραφών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το υπουργείο, από την Πέμπτη, 5 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα, 9 Απριλίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες.

Από την Τρίτη, 10 Απριλίου, καθημερινά 8:00-20:00:

  • στις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Ιονίου και Κρήτης η πλατφόρμα θα ενεργοποιείται εκ νέου, για εγγραφή και υποβολή αιτήσεων, μέχρι να καλυφθεί το σύνολο των πόρων προς διάθεση.
  • σε όλες τις υπόλοιπες Περιφέρειες (περιλαμβανομένης της Αττικής) όσοι έχουν ήδη εγγραφεί θα έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και οριστικής υποβολής της αίτησης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/327486-Exoikonomese-kat-oikon-Stamatoyn-oi-nees-eggraphes-gia-ten-Attike ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...