Εξομολόγηση “φωτιά” της Κέιτ Γουίνσλετ για τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο στον Τιτανικό

Εξομολόγηση
16 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ταινία «Τιτανικός» και την μοναδική ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο νέους με φόντο το πιο τραγικό ναυάγιο στην ιστορία των θαλασσών.
Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο υποδύθηκαν τους βασικούς ρόλους σε μια ταινία η οποία, ουσιαστικά, απογείωσε τις καριέρες και των δύο.

Ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε τώρα να εξομολογηθεί για τη σχέση μεταξύ τους και για τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

«Πιστεύω πως ο λόγος αυτής της φιλίας είναι γιατί δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ερωτικό» δηλώνει στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Marie Claire και προσθέτει «Είναι τόσο απογοητευτικό για τους φανατικούς να το ακούν, γιατί στην ρομαντική ιστορία που έχουν πλάσει ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά και είχαμε πλήθος ερωτικών στιγμών, όμως δεν είναι έτσι. Με έβλεπε πάντα σαν αγόρι. Ποτέ δεν ήμουν αλήθεια κορίτσι κορίτσι.»
Παρόλο που η σχέση τους δεν ήταν ερωτική, η ηθοποιός παραδέχεται πως είχαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο. «Χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλον για να στηριζόμαστε γιατί είμασταν και οι δυο πολύ νέοι και δουλεύαμε τρελές ώρες και ήταν σοκ για τον οργανισμό.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...