Εξώδικο Μαρέβας σε υπουργούς και ΜΜΕ

Εξώδικο Μαρέβας σε υπουργούς και ΜΜΕ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Μαρέβα Μητσοτάκη, αποστέλλοντας εξώδικη πρόσκληση μετά τους υπαινιγμούς της κυβέρνησης ότι «έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τον επίδοξο μεσάζοντα» για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία, Τζον Σφακιανάκη.

Το εξώδικο της κυρίας Μητσοτάκη απευθύνεται προς τους υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, αλλά και τις εφημερίδες Δημοκρατία και Εφημερίδα των Συντακτών και τον Κώστα Βαξεβάνη, καθώς σύμφωνα με την εξώδικη πρόσκληση ήταν εκείνοι που διέδωσαν ότι γνωρίζει τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη.

Σημειώνεται ότι η Πειραιώς από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι η κυρία Μητσοτάκη «δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον Τζον Σφακιανάκη». Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε άτυπη ενημέρωση παρέθεσε πλήρως στοιχεία σχετικά με το ποια είναι η σχέση της κυρίας Μητσοτάκη με την Endeavor Greece αλλά και ποια είναι η ακριβής λειτουργία του συγκεκριμένου οργανισμού. «Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1997, εδρεύει στην Αμερική και στηρίζει την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα με τη βοήθεια 3 χιλιάδων επιχειρηματιών και επενδυτών παγκοσμίου κύρους. Έχει γραφεία στη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιανατολική Ασία και την Ευρώπη, σε συνολικά 30 χώρες ενώ στηρίζει 1563 δυναμικά αναπτυσσόμενους μικρομεσαίους επιχειρηματίες Κάθε γραφείο χτίζει και διαχειρίζεται το δικό του τοπικό δίκτυο που αποτελείται κατά κανόνα από περισσότερους από 100 ανθρώπους», σημειώνουν στην ενημέρωση.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/311567-Exodiko-Marebas-se-ypoyrgoys-kai-MME ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...