Επέστρεψε στο εργοστάσιο του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Η θερμή υποδοχή και τα χειροκροτήματα των εργαζομένων (Εικόνες)

Επέστρεψε στο εργοστάσιο του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Η θερμή υποδοχή και τα χειροκροτήματα των εργαζομένων (Εικόνες)

Μετά από έξι μήνες ο Μιχάλης Λεμπιδάκης πέρασε την πρώτη νύχτα στην αγκαλιά της οικογένειας του και σήμερα θέλησε να βρεθεί στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης.

Συγκινημένος ο Κρητικός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντας τους έναν – έναν στην είσοδο, με τους ίδιους να τον υποδέχονται ζεστά.

Φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που έζησε στάθηκε στην είσοδο του εργοστασίου και πόζαρε μαζί τους.

Η ψυχολογική του κατάσταση βελτιώνεται αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.  Ο ίδιος πάντως τονίζει πως ώρα με την ώρα αισθάνεται καλύτερα.

Άνθρωποι που τον έβλεπαν και τον ζούσαν καθημερινά, τον περίμεναν στην είσοδο και μόλις τον είδαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πλησίασαν για να του σφίξουν το χέρι.

Οι εικόνες της επιστροφής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Λεμπιδάκης

Οι κινήσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του βγήκε το πρωί από το σπίτι του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Ο Κρητικός επιχειρηματίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, άνοιξε το παράθυρο και χαιρέτησε του δημισιογράφους. «Γειά σας παιδιά», και το αυτοκίνητο ξεκίνησε και πάλι, όμως αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να καταλάβουν όλοι πως ο επιχειρηματίας αισθάνεται και πάλι ασφαλής και ευτυχισμένος κοντά στην οικογένειά του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Λεμπιδάκης βρισκόταν στο εργοστάσιό του στη βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου, πνιγμένος στις αγκαλιές των εργαζομένων. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε και πάλι στους δημοσιογράφους και ευχαρίστησε δημόσια πλέον την ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωσή του. «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου» είπε συγκινημένος.

Όταν τον ρώτησαν τι τον κούρασε περισσότερο, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ανέφερε: «Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό». «Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρεία.  Όπως έγινε γνωστό το πρωί ξεκίνησε ξανά η διαπραγμάτευση των πλαστικών Κρήτης στο χρηματιστήριο.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303761-Epestrepse-sto-ergostasio-toy-o-Michales-Lempidakes-E-therme-ypodoche-kai-ta-cheirokrotemata-ton-ergazomenon-Eikones ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...