Επίδαυρος με 10 ευρώ και αγγλικούς υπέρτιτλους

Επίδαυρος με 10 ευρώ και αγγλικούς υπέρτιτλους
Το Ελληνικό Φεστιβάλ ανακοίνωσε προνομιακές τιμές εισιτηρίων μετακίνησης και ξενόγλωσση μετάφραση των παραστάσεων.
Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών και στο αίτημα πολλών θεατών, το Ελληνικό Φεστιβάλ συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας και προσφέρει στο κοινό οικονομικότερη μετάβαση προς το Αρχαίο Θεάτρο της Επιδαύρου. Αγοράζοντας εισιτήριο για μια από τις παραγωγές της διοργάνωσης, τυγχάνετε έκπτωσης 45% για τη μετάβαση στο θέατρο με το ΚΤΕΛ, δηλαδή πληρώνετε 10,00€ αντί για 19,00€.

Να σημειωθεί πως η έκπτωση ισχύει μόνο για αναχώρηση από Αθήνα, ενώ όσοι έχετε ήδη προμηθευτεί εισιτήριο, μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη υπηρεσία (ισχύει μόνο για κανονικά εισιτήρια και όχι για προσκλήσεις και ομαδικές κρατήσεις), συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για πρώτη φορά, επίσης, το φεστιβάλ εισάγει φέτος αγγλικούς υπέρτιτλους σε όλες τις παραγωγές του στην Επίδαυρο. Τόσο οι προνομιακές τιμές εισιτηρίων μετακίνησης όσο και οι αγγλικοί υπέρτιτλοι ισχύουν για τις εξής παραγωγές:

«Ελένη» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά (5 Ιουλίου)

«Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου (12 Ιουλίου)

«Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή από ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας & Αρτivities σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου (18- 19 Ιουλίου)

«Βάκχες» του Ευριπίδη από το Θέατρο Δωματίου σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου (8-9 Αυγούστου)
Περισσότερα “Νέα”
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ “ΝΕΑ” Main_slider_1 Οκτώ ηθοποιοί αλλάζουν φύλο επί σκηνής Γυναίκες υποδύονται ανδρικούς ρόλους και το αντίστροφο, σε παραστάσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ, αλλά και σε παραγωγές που περιοδεύουν στην Ελλάδα. Main_14 Η «Καιομένη» σε πανελλήνια πρώτη από το θέατρο «Σημείο» Το έργο του Γιον Φόσσε ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή. Main_evita-marti-pellow-as-che-and-madalena-alberto-as-eva-credit-keith-pattison-copy «Cats» και «Evita» επιστρέφουν στο West End Τα πολυβραβευμένα μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ ανεβαίνουν την ερχόμενη σεζόν στο Λονδίνο. Main_%cf%83 Η Κατερίνα Ευαγγελάτου φωτογραφίζει τον «Ιδομενέα» της Το έργο του Γερμανού συγγραφέα Ρόλαντ Σίμελπφενιχ ανεβαίνει από 20 Ιουλίου στο Κτίριο Δ’ της Πειραιώς 260. Main_dsc_9557 Μίνι περιοδεία στις Κυκλάδες για τη «Ραμόνα» των Bijoux de Kant Το έργο της Γλυκερίας Μπασδέκη περιοδεύει από 27 Ιουλίου σε τέσσερα νησιά του Αιγαίου. Main_gb_1024x576 Τηλεφωνικές υποκλοπές από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας Παρουσιάζει ένα νέο θεατρικό έργο με ηρωίδα μια δημοσιογράφο.
#load_content_with_ajax
Original_athens_epidaurus_gr_300x250
ΑΤΖΕΝΤΑ
< >
Ιουλίου 2014
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

    Facebook
    Twitter

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...