Επίθεση Λαζόπουλου στον Θεοδωράκη : «Σε βρώμικο ποτάμι δεν βουτάω»

Επίθεση Λαζόπουλου στον Θεοδωράκη : «Σε βρώμικο ποτάμι δεν βουτάω»
Λάδι στην κόντρα του με τον Σταύρο Θεοδωράκη έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο λαοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News στο κυριακάτικο φύλλο, εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής».

Επιπλέον αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να κατέβει στις εκλογές στην παρούσα στιγμή ενώ ταυτόχρονα απορεί με το γεγονός ότι τα Μέσα της διαπλοκής αγκάλιασαν με υστερία τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Του παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω… Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ακολούθως σημειώνει ότι: «ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν». Ερωτηθείς αναφορικά με την άρνησή του να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος υποστηρίζει ότι υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν καλύτερα από εκείνον.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...