Επίθεση Τραμπ σε Facebook, εν μέσω έρευνας για την ανάμειξη των Ρώσων στις Αμερικανικές εκλογές

Επίθεση Τραμπ σε Facebook, εν μέσω έρευνας για την ανάμειξη των Ρώσων στις Αμερικανικές εκλογές

Τραμπ

Τα βέλη του έστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αφού υποστήριξε ότι στρέφεται εναντίον του και κατηγόρησε ως αντι-τραμπική την ιστοσελίδα.

 Το Facebook ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες ότι βρήκε εκατοντάδες πλαστούς λογαριασμούς που πιθανόν να έχουν ενεργοποιηθεί από τη Ρωσία και χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει αγορά διαφημίσεων στο διαδίκτυο με σκοπό να αναζωπυρώσουν πολιτικές εντάσεις στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιαίτερα τις περιόδους πριν και μετά τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016. Κάτι που σε πολλούς θα έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για τους Δημοκρατικούς και την Κλίντον είναι ένας τρόπος για να ρίξουν το φταίξιμο για τη μεγαλειώδη ήττα τους.

 «Το Facebook ήταν πάντα αντί-Τραμπ. Τα δίκτυα ήταν πάντα αντί-Τραμπ, συνεπώς Fake News», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter, επαναδιατυπώνοντας στην ίδια του ανάρτηση την ίδια κατηγορία για τους New York Times και την Washington Post, αναρωτώμενος: «Σύμπραξη;».

 Ο Τραμπ στο παρελθόν είχε επαινέσει το Facebook, πιστώνοντάς του ότι τον βοήθησε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Τα μέλη της προεκλογικής του εκστρατείας είχαν αναφέρει ότι δαπάνησαν περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια για αγορά διαφημιστικού χώρου στο κοινωνικό δίκτυο.

 Το Κρεμλίνο διέψευσε οποιαδήποτε ανάμιξη στην αγορά διαφημιστικού χώρου στο Facebook για να επηρεάσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303070-Epithese-Tramp-se-Facebook-en-meso-ereynas-gia-ten-anameixe-ton-Roson-stis-Amerikanikes-ekloges ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...