Επίμονος Τσίπρας προς Φώφη: Το καλοκαίρι γιατί είχατε έρθει

Επίμονος Τσίπρας προς Φώφη: Το καλοκαίρι γιατί είχατε έρθει

επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς για το αυριανό Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών έχει εδώ και λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο πλαίσιο αυτό συνομίλησε και με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον πρωθυπουργό πως «το ασφαλιστικό δεν είναι εθνικό θέμα θα έπρεπε να έχει λυθεί με άλλο τρόπο», με τον κ. Τσίπρα να της απαντά ότι «το ασφαλιστικό είναι εθνικό θέμα» και να προσθέτει ότι συγκαλεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών μιας και τα προβλήματα του ασφαλιστικού είναι διαχρονικά και έχουν ευθύνες οι πολιτικές δυνάμεις που κυβέρνησαν στο παρελθόν. Επίσης ο πρωθυπουργός της ανέφερε ότι το Ασφαλιστικό είναι θέμα που αφορά τις μέλλουσες γενιές, για να του απαντήσει η κυρία Γεννηματά ότι και η Παιδεία είναι εθνικό θέμα αλλά έσπευσε να κάνει αλλαγέ με τον… Μπαλτά και χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iefimerida . Gr η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον πρωθυπουργό ότι θα πάει στην σύσκεψη αλλά μόνο για να συζητήσει για το προσφυγικό και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή που αφορούν την ασφάλεια και τα εθνικά μας θέματα και θα απαντήσει εντός της ημέρες για το αν θα καθίσει στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό.

Επισης σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο κ. Τσιπρας  ήταν επίμονος στη στάση του απέναντι στην κ Γεννηματα λέγοντας της , το καλοκαίρι γιατί ήρθατε και στηρίξατε και τώρα όχι ;

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...