“Επί τάπητος” οι επερχόμενες εκλογικές “μάχες” για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

“Επί τάπητος” οι επερχόμενες εκλογικές “μάχες” για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Συζήτηση για την επόμενη Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, έγινε στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η βασική συζήτηση αφορούσε, σύμφωνα με κομματικές πηγές, στα θέματα που θα απασχολήσουν την ΚΕ. Το πρώτο ζήτημα είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, επί του οποίου ενημέρωσε τη συνεδρίαση ο Γραμματέας της ΚΕ Πάνος Σκουρλέτης.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πηγές, ενημέρωσε για τις συσκέψεις που έχουν γίνει την προηγούμενη περίοδο σε επίπεδο περιφέρειας, αναφορικά με υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και τους δήμους. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, περί τα τέλη Οκτωβρίου, να έχει καταλήξει στον βασικό κορμό των υποψηφιοτήτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή για το σύνολο των Περιφερειών και τους μεγάλους δήμους.

Το δεύτερο θέμα που θα απασχολήσει την επικείμενη Κεντρική Επιτροπή είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις ενόψει και των ευρωεκλογών. Επ’ αυτού έγινε ενημέρωση από τον κ. Σκουρλέτη σχετικά με τις διαδικασίες του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε.

Στην Κεντρική Επιτροπή θα εκλεγεί το νέο όργανο της Πολιτικής Γραμματείας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343720-Epi-tapetos-oi-eperchomenes-eklogikes-maches-gia-to-Politiko-Symboylio-toy-SYRIZA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...