Επανέρχεται στις προπονήσεις ο Δουβαλίδης και ετοιμάζεται για Μπέρμιγχαμ

Επανέρχεται στις προπονήσεις ο Δουβαλίδης και ετοιμάζεται για Μπέρμιγχαμ

Την πρώτη του προπόνηση μετά την μικρή θλάση στο δικέφαλο επρόκειτο να κάνει σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης, δέκα περίπου ημέρες πριν από το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

 Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων έπαθε μια μικρή σύσπαση πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα, η οποία εξελίχθηκε στη διάρκεια των αγώνων του ΣΕΦ σε θλάση. Παρόλα αυτά ο Δουβαλίδης στον αγώνα του πρωταθλήματος τερμάτισε τα 60 μ. εμπ. σε 7.69 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. “Ολοκλήρωσα έναν κύκλο θεραπειών και πλέον είμαι έτοιμος να επιστρέψω στις προπονήσεις. Σίγουρα έχω μείνει λίγο πίσω στην προπόνηση, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε αυτό το κενό”, είπε ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα ψηλά εμπόδια σε ανοιχτό και κλειστό στίβο.

Ο Δουβαλίδης παρά το πρόβλημα τραυματισμού έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να κυνηγήσει χρόνους αρκετά κάτω από το 7.69, που σημείωσε στο ΣΕΦ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν. Ο 32χρονος αθλητής θα πάρει μέρος στο τέταρτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του, αφού από το 2012 και το Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης δεν έχει λείψει από καμία διοργάνωση.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/322266-Epanerchetai-stis-proponeseis-o-Doybalides-kai-etoimazetai-gia-Mpermigcham ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...