Επικίνδυνη υπόθεση η σεξουαλική επαφή με όμορφες γυναίκες

Σάββατο 25/06/2016 – 18:24Το σεξ μεταξύ ενός άνδρα με μιας πολύ όμορφης γυναίκας είναι… εξαιρετικά επικίνδυνη υπόθεση όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί.
Σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα, οι άνδρες τείνουν να χρησιμοποιούν σπανιότερα προφυλακτικό με τις πιο όμορφες γυναίκες, πράγμα που αφήνει και τους δύο περισσότερο εκτεθειμένους σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα,.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Αναστασία Ελευθερίου του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal Open», ρώτησαν μια ομάδα ετεροφυλόφιλων ανδρών ηλικίας 18 έως 69 ετών κατά πόσο θα έκαναν σεξ με διάφορες γυναίκες, των οποίων τους έδειξαν φωτογραφίες, και κατά πόσο θα χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό.
Όσο πιο ψηλά βαθμολογούν οι άνδρες την ελκυστικότητα μιας γυναίκας (σε μια κλίμακα 0-100), τόσο πιο πρόθυμοι ήταν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά και τόσο απρόθυμοι να κάνουν χρήση προφυλακτικού. Και αυτό μάλιστα, άσχετα με το πόσο μεγάλο θεωρούσαν τον κίνδυνο να κολλήσουν κάποιο νόσημα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...