Επιμένει η Χίλαρι: Θα αποκαλύψω όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους (Βίντεο)

Επιμένει η Χίλαρι: Θα αποκαλύψω όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους (Βίντεο)

Κατηγορία

n.anastasiou
Τρίτη 29/03/2016 – 12:31

Χίλαρι

Για μια ακόμη φορά η Χίλαρι Κλίντον υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει στους πολίτες όλα όσα κρύβονται στα μυστικά έγγραφα των αμερικανικών αρχών, όσον αφορά στην ύπαρξη εξωγήινων, μιλώντας στην εκπομπή του κωμικού Jimmy Kimmel.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και την προεδρία των ΗΠΑ τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της πως αν γίνει πρόεδρος οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες για οτιδήποτε υπάρχει στα απόρρητα έγγραφα, που φυλάσσουν τόσα χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

Ερωτώμενη αν ο σύζυγός της της είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία για την περιοχή, όταν εκείνος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, η ίδια αρνήθηκε. Παρόλα αυτά, επισήμανε πως ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει αν εκλεγεί θα είναι να μελετήσει τα αρχεία, για να αποκαλύψει την αλήθεια. “Θα ήθελα να μελετήσω τα αρχεία και να δημοσιεύσω όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται. Αν υπάρχει κάτι εκεί και δεν απειλεί την εθνική ασφάλεια, νομίζω πως οφείλω να το μοιραστώ με τους πολίτες”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 68χρονη πολιτικός ερωτήθηκε για την ύπαρξη των εξωγήινων, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει σε ομιλία της πως, αν καταφέρει και εκλεχθεί θα φθάσει στην πηγή της αλήθειας και θα την μοιραστεί με τους πολίτες, σύμφωνα με τον Independent.

Η κ. Κλίντον έχει δηλώσει, επανειλημμένα, πως οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τα πάντα για τα θέματα που τους απασχολούν, καθώς και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της Μπιλ, είχε επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη να απαντηθούν τα ερωτήματα των πολιτών.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...