Επισημάνσεις της Α.Δ.Κ.Ν. για ΕΠΑΛ και ανώνυμους του διαδικτύου.

Την 1-1-2011, στη βαθύτερη μεταπολεμική οικονομική και κοινωνική κρίση, με περικοπές από την κρατική επιχορήγηση που αγγίζουν το 70% και με ένα υπέρογκο χρέος πάνω από 12 εκατ. ευρώ η Δημοτική Αρχή μέσα στο μακρύ κατάλογο των άλυτων για δεκαετίες προβλημάτων παρέλαβε το ΕΠΑΛ να λειτουργεί σε απογευματινή βάρδια στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου.

Να θυμίσουμε ότι οι εργασίες που γίνονταν στο ΕΠΑΛ είχαν σταματήσει γιατί η δημοτική αρχή του κ. Παπαθανάση δεν είχε φανεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει απέναντι στον ανάδοχο του έργου.

Η σημερινή δημοτική αρχή, όπως είχε προεκλογικά δεσμευτεί, πλήρωσε τις οφειλές του Δήμου κι έτσι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και το ΕΠΑΛ επανήλθε στην πρωινή λειτουργία.

Δεν περιορίστηκε ωστόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής μόνον σε αυτό. Ακολούθως, εξασφαλίστηκε πίστωση 900.000 ευρώ από τον ΟΣΚ για έργα βελτίωσης και ενίσχυσης του σχολικού συγκροτήματος. Έκτοτε έχουν γίνει τα εξής:

 

  • Έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση του κτηρίου του πρώην Ξυλουργείου.
  • Έχουν ολοκληρωθεί και παραληφθεί οι στατικές μελέτες για την ενίσχυση – επισκευή του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων και πρώην μηχανουργείου.
  • Έχει δρομολογηθεί η δημοπράτηση του έργου που αφορά τις εργασίες για την ολοκλήρωση της βελτίωσης των υποδομών (ενίσχυση – επισκευή) του ΕΠΑΛ.

Μετά από τα παραπάνω μας προκαλεί κατάπληξη που ο κ. Παπαθανάσης στην προεκλογική του επίσκεψη στο ΕΠΑΛ καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για αδιαφορία! Ο κ. Παπαθανάσης ή έχει επιλεκτική μνήμη ή εθελοτυφλεί. Όπως φαίνεται η αλλαγή του ονόματος της παράταξής του δεν συνοδεύτηκε με αλλαγή της πολιτικής του. Συνεχίζει να βαδίζει τον αδιέξοδο δρόμο του λαϊκισμού και του εντυπωσιασμού αγνοώντας τα μηνύματα των καιρών.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας καταθέτει έμπρακτα την πολιτική και το έργο της στην κρίση των Δημοτών που έχουν τον πρώτο ρόλο και τον πρώτο λόγο.

 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Με ιδιαίτερο σκεπτικισμό και ανησυχία αντιμετωπίζουμε τις προσπάθειες ορισμένων ανώνυμων ιστοσελίδων, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις με «δηλώσεις» και «νέα» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τελευταίο αντιδεοντολογικό «χτύπημα» η ακόλουθη δήλωση που αποδόθηκε στον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Μπουλέ και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα: “Η ελαφρότητα είναι συνυφασμένη με πρώην δημάρχους”, αναφερόμενος ουσιαστικά -κατά την ιστοσελίδα- στους κ.κ Κονίδα, Νταουσάνη και Παπαθανάση.

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουλές ουδέποτε έκανε αυτή τη δήλωση. Αυτοί που την επινόησαν έχουν προφανείς ιδιοτελείς στόχους. Οι δηλώσεις που γίνονται από τον επικεφαλής της παράταξής μας και τα μέλη της έχουν ως στόχο πάντοτε τις πολιτικές πράξεις των πολιτικών αντιπάλων και ουδέποτε βάλλουν κατά της προσωπικότητάς τους. Ο σεβασμός του πολιτικού αντιπάλου αποτελεί για μας βασική αρχή που χαρακτηρίζει την παράταξή μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οδεύοντας προς τις εκλογές θα πρέπει όλοι από κοινού να διασφαλίσουμε ένα υψηλό επίπεδο πολιτικού διαλόγου και πολιτικού πολιτισμού.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας δεν θα τοποθετηθεί ωστόσο ξανά σε ανώνυμα σχόλια που βάλλουν κατά στελεχών της νομιμοποιώντας με αυτόν τον τρόπο συμπεριφορές που στοχεύουν ευθέως στην παραπλάνηση και την πολιτική εξαπάτηση των δημοτών.

Καλούμε τους δημότες να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που αναρτώνται σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα και κυρίως σε όσα ο διαχειριστής τους κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπουλε σε ενοχλουν ολα γιατι ξερεις οτι εισαι χαμενος σε αυτες τις εκλογες! Θα παθεις πανωλεθρια!!! ν

  2. Μιλαει ρε φιλε και ο Μπουλες για χρεη οταν το Δημο τον εχει στραγγιξει;
    Νομιζει οτι κανοντας επιθεσεις θα τον ψηφισουν.;
    Γιαννη μου σου κουνανε το μαντιλι οι Ναυπακτιοι που ξυπνησαν απο το ληθαργο για να εχεις καλό ταξιδι. Ημουν καλο φιλαρακι σου οσο μπορει να εχει εσενα κανενας φιλο και σου τα ελεγα. Εσυ αγρον ηγοραζες!

  3. Γιατι τοσο μενος με το Σακη; Καταλαβαμε οτι χανουμε; Οτι παμε τεταρτοι και μας περναει και ο Γουλας ακομη; Δημαρχε κουραγιο να το αντεξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...