Επισκέψεις Πηνελόπης Σιδηρά σε υπηρεσίες και στο δήμαρχο Αγρινίου

Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψηφίας του ΠΑΣΟΚ Πηνελόπης Σιδηρά. Συνάντηση με δήμαρχο Αγρινίου-Επίσκεψη σε υπηρεσίες.

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου είχε σήμερα η υποψηφία βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη κα. Πηνελόπη Σιδηρά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚατά την επίσκεψή της στο γραφείο του δημάρχου, η κα. Σιδηρά είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τη Δημοτική Αρχή,  αλλά και να καταθέσει τις δικές τις προτάσεις, κυρίως σε ζητήματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος. Η ίδια χαρακτήρισε τη συζήτηση που έκανε με τον δήμαρχο ιδιαίτερα εποικοδομητική και δήλωσε:

«Οι δογματισμοί και οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος έχουν στοιχήσει στον τόπο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πρόοδος των πολιτών, η άρση των σημερινών αδιεξόδων. Και σ’ αυτή την προσπάθεια η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και οφείλει να είναι σύμμαχος. Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι διαπίστωσα ότι στο Δήμο Αγρινίου υπάρχει αυτή η διάθεση, η οποία άλλωστε έχει εμπράκτως δηλωθεί, με πρωτοβουλίες όπως το φεστιβάλ για την ελιά και το λάδι ή η συμπόρευση στη διεκδίκηση ενός ερευνητικού κέντρου για την παραγωγή. Με τον δήμαρχο συζητήσαμε ακόμη θέματα που αφορούν στην υλοποίηση προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης, ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από οργανωτικά ζητήματα, εξετάσαμε τα περιθώρια ενεργότερης συμμετοχής του Δήμου σε δράσεις αναζωογόνησης της ενδοχώρας και της αγροτικής οικονομίας, που αποτελεί τη βάση της τοπικής ανάπτυξης. Προσωπικά είμαι βεβαία ότι αυτή η διάθεση συνεργασίας για το καλό του Δήμου και των πολιτών θα μετουσιωθεί σε συγκεκριμένες πολιτικές μετά τις εκλογές».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσης, η κα. Σιδηρά επισκέφθηκε σήμερα υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο Αγρίνιο, όπως το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών. Επισκέφθηκε επίσης τη ΔΟΥ Αγρινίου. Σε σχετική της δήλωση αναφέρει:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η επαφή μου με προϊσταμένους υπηρεσιών και με τους εργαζομένους σ’ αυτές, αλλά και με πολίτες που για διάφορες υποθέσεις τους βρισκόταν εκεί, είχε διττό χαρακτήρα: Αφ’ ενός να δηλώσει την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες, κυρίως λόγω υποστελέχωσης, άρα και καλύτερης εξυπηρέτησης για τον πολίτη και αφ’ ετέρου να καταδείξει την ανάγκη για επικοινωνία, συνέργειες και ορθολογική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ώστε με τις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις, να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία και να απλουστευθούν οι διοικητικές διαδικασίες, να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας για τους εργαζομένους και να ενισχυθεί η ίδια η συνοχή της δημόσιας διοίκησης».

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...