Επιστολή παραίτησης της Φωτεινής Ράμμου απο το δ.σ.του ΠΑΣ Ναυπάκτου λόγω απαγόρευσης εισόδου στο Εθνικό στάδιο

-Τι αναφέρει η ίδια στο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι σήμερα αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου από τη διοίκηση του συλλόγου ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
Αναγκάστηκα να πάρω αυτή την απόφαση, λόγω της “τιμωρίας” που μου επέβαλε η διοίκηση του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου, με την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΟΥ στο στάδιο (απενεργοποίηση της κάρτας εισόδου μου), διότι δεν “συνεμμορφώθην προς τας υποδείξεις”.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να ασκήσω πλέον τα διοικητικά μου καθήκοντα, τα οποία μου ανέθεσαν με την ψήφο τους -για σειρά ετών- τα μέλη του συλλόγου, εφόσον δεν θα μπορώ πλέον να βρίσκομαι στο χώρο όπου δραστηριοποιείται ο Σύλλογος, δηλαδή στο γήπεδο. Το γήπεδο, το οποίο όλοι γνωρίζετε ότι είναι δημόσια περιουσία, ανήκει δηλαδή στους πολίτες και μόνο σε αυτούς και που ορισμένοι θεωρούν τσιφλίκι τους και σφετερίζονται το σκοπό για τον οποίο το δώρησε ο αείμνηστος Παπαχαραλάμπους, επειδή έτυχε με κομματικά κριτήρια να βρίσκονται προσωρινά στη διοίκησή του.
Και φυσικά θα παραμείνω στο πλευρό του Συλλόγου και ειδικά πολύ κοντά στους αθλητές -τα παιδιά μου- , στους γονείς τους και τους προπονητές. Θα συνεχίζω να στηρίζω κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, με όποιο τρόπο χρειαστεί.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους.

Υ.Γ. Ο δρόμος της αντίστασης προς τα κακώς κείμενα, είναι δύσκολος και συνήθως μοναχικός!!!! Ευελπιστώ στη συμπαράστασή σας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΑΜΜΟΥ

Έπειτα απ’όλα αυτά,θεωρούμε ότι κρίνεται απαταίτητο να μάθουμε και τη θέση της διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου σταδίου για το συγκεκριμένο περιστατικό



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...