Επιστροφή στις προπονήσεις για ΠΑΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις για ΠΑΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού  μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου με τους πράσινους να γυμνάζονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς από αύριο θα δουλέψουν με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Σήμερα στο “Γ. Καλαφάτης” επέστρεψε ο Νίκος Καρέλης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ το παρών έδωσε και ο Λουκ Στιλ ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Παρασκευής έχοντας μια έξτρα μέρα άδεια. Επίσης εκεί ήταν και οι Ρούτερ, Φος, που έλειψαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Απών ήταν ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος είχε ζητήσει και πήρε μια επιπλέον μέρα ρεπό αλλά από αύριο αναμένεται να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, που δεν αποκλείεται λόγω της απουσίας του Μπεργκ να του δώσει και θέση βασικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Βέμερ και Εσιέν καθημερινά ανεβάζουν τον ρυθμό εκγύμνασης τους ακολουθώντας πλέον το πρώτο κομμάτι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εν συνεχεία το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ και ο Κότσαρης μετέχει στο μεγαλύτερο πρόγραμμα των γκολκίπερ των πράσινων και εν συνεχεία γυμνάζεται μόνος του.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...