Επιτέλους! Η Μαντόνα συναντήθηκε με τον γιο της

Επιτέλους! Η Μαντόνα συναντήθηκε με τον γιο της

Κατηγορία

eri200
Κυριακή 10/04/2016 – 18:49

madonna

Τέσσερις μήνες είχε να δει η Μαντόνα τον 15χρονο Ρόκο, γεγονός που αποτέλεσε μεγάλη ψυχολογική δοκιμασία για εκείνη. Η «βασίλισσα» της ποπ βρίσκεται από την προηγούμενη Τετάρτη στο Λονδίνο, περιμένοντας να συναντήσει τον γιο της όμως εκείνος ήταν διακοπές με τον πατέρα του, τον βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, στις Μαλδίβες.

Η αναμονή για τη Μαντόνα τελείωσε το πρωί της Κυριακής, όταν το τζιπ του Ρίτσι έφθασε έξω από την κατοικία της στο Λονδίνο. Από το όχημα ξεπρόβαλλε ο νεαρός Ρόκο, εμφανώς ευδιάθετος και με ένα πατίνι ανά χείρας.

r1

Η συνάντηση με την μητέρα του διήρκησε μόνο δύο ώρες και έπειτα ο 15χρονος αποχώρησε χαμογελαστός με το πατίνι του!

r2

Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι αναζητούν τρόπους επίλυσης της έριδας για την διεκδίκηση της κηδεμονίας του γιου τους, έπειτα από παραίνεση του δικαστή που χειρίζεται την υπόθεσή τους. Ο νεαρός εγκατέλειψε τη Μαντόνα τον Δεκέμβριο και έκτοτε υποστηρίζει ότι θέλει να ζει με τον πατέρα του στο Λονδίνο. Η Μαντόνα αρνείται να συμβιβαστεί και διεκδικεί δικαστικά την κηδεμονία του.

r3

«Επαναλαμβάνω για μία τελευταία φορά την παράκλησή μου προς τους γονείς να καταλήξουν σε μία φιλική λύση στη μεταξύ τους διαμάχη», ανέφερε στην απόφασή του ο δικαστής Τζάστις ΜακΝτόναλντ, επισημαίνοντας ότι «το αγόρι πολύ γρήγορα θα γίνει άνδρας και θα είναι μεγάλη τραγωδία αν τα υπόλοιπα χρόνια της εφηβείας του καταληφθούν από αυτή τη διαμάχη».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...