Επιτυχίες  των Αθλητών (Σκακιστών)-Μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Επιτυχίες  των Αθλητών (Σκακιστών)-Μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια  και τιμή ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (Α ΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’) ανακοινώνει ότι και οι δώδεκα (12) μαθητές –αθλητές  σκακιού του Συλλόγου πέτυχαν  στις Σχολές προτίμησής τους μέσα από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις  για το 2018 και μάλιστα με πολύ καλές βαθμολογικές επιδόσεις ( 3η ΙΑΤΡΙΚΗ ,ΕΜΠ,ΠΑΠΕΙ κλπ).                      Οι παραπάνω  έρχονται να προστεθούν  στους  τριάντα πέντε (35)ήδη φοιτητές και σε άλλους δέκα(10) επιστήμονες πλέον ,όλοι αθλητές –σκακιστές του  ΑΣΟΝ’ΕΠΑΧΤΟΣ’.

Σε όλους αυτούς, καθώς και στους γονείς τους,το  Δ.Σ. του Συλλόγου απευθύνει  θερμά συγχαρητήρια, να έχουν υγεία ,να περατώσουν τις σπουδές  γρήγορα και καλά,να συνεχίσουν να παίρνουν γρήγορες και καλές αποφάσεις όπως έμαθαν μέσα από το παιγνίδι του σκακιού και επειδή όλοι τους έχουν αυτοπεποίθηση να είναι σίγουροι  ότι θα έχουν και επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Να επισημανθεί  ότι ,στατιστικά αποδεικνύεται,το 98% των όσων ασχολούνται με το αγωνιστικό σκάκι  περνούν στις Σχολές της προτίμησής τους.Επομένως ας το ξέρουν οι γονείς ότι το καλλίτερο δώρο που μπορούν να κάνουν στα παιδιά τους είναι να τα μάθουν ΣΚΑΚΙ το κορυφαίο πνευματικό παιγνίδι-μάθημα ζωής.Επίσης οι Εκπαιδευτικοί (Νηπιαγωγοί,Δάσκαλοι,Καθηγητές) θα πρέπει να παροτρύνουν τα παιδιά να ασχοληθούν με την εκμάθηση του ΣΚΑΚΙΟΥ διότι είναι πάρα πολλά αυτά που θα κερδίσουν από το  συγκεκριμένο άθλημα  και μόνο όφελος θα έχουν όλοι τους.

Ο ΑΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’ και φέτος θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω  σ αυτό ,στην αίθουσα του Συλλόγου(ΚΑΛΥΔΩΝΟΣ 20-ΛΑΓΚΑΔΟΥΛΑ –ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ)  τις απογευματινές  ώρες  (17,οο20,οο )και με προγράμματα εκμάθησης  που θα διαμορφωθουν μετά τις εγγραφές.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο  69 45 27 30 71 κ.Νάκης Παναγιώτης και τις απογευματινές ώρες στην αίθουσα του Συλλόγου. (www.asonepaxtos.gr)

Tα μαθήματα θα αρχίσουν  τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...