Επτά ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα του κόσμου

Επτά ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα του κόσμου
Επτά ελληνικά ξενοδοχεία συγκαταλέγονται στα καλύτερα του κόσμου. Αυτό τουλάχιστον είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης έρευνας μεταξύ πελατών που έχει γίνει στο χώρο του τουρισμού.

Η έρευνα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Γερμανίας, την TUI, με σκοπό να βρεθούν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στον κόσμο. Τα εκατό πρώτα βραβεύονται με το TUI Holly, το φημισμένο βραβείο.

Το κυπριακό και τα ελληνικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν με το πολυπόθητο τρόπαιο στην Αθήνα από τον Dr. Ingo Burmester, Executive Director Medium and Long-haul Tourism της TUI Γερμανίας. Το βραβείο πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών των ξενοδοχείων.

Περίπου 10.000 ξενοδόχοι “παλεύουν” κάθε χρόνο για το TUI Holly. Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται με βάση ένα ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τους πελάτες με βαθμούς από το ένα έως το πέντε, από τους οποίους υπολογίζεται ο μέσος όρος για κάθε ξενοδοχείο.

Ο συνολικός βαθμός που επιτυγχάνει κάθε ξενοδοχείο είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να κερδίσει το βραβείο. Περίπου 500.000 ερωτηματολόγια συμπληρωμένα από πελάτες της TUI διαμόρφωσαν τα τελικά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά φέτος η τελετή απονομής των βραβείων TUI Holly δε θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της Γερμανίας, αλλά σε διαφορετικό κάθε φορά προορισμό, όπως η Αττάλεια, το Αννόβερο, η Μαδρίτη, το Κάιρο, η Φουντσάλ και η Αθήνα, και σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Τα ξενοδοχεία που κέρδισαν στην Ελλάδα είναι:

Atlantica Imperial Resort and Spa, Ρόδος

Grecotel Amirandes, Κρήτη
Pallazo del Mare, Κως
Robinson Club Daidalos, Κως
Kalithea Horizon Royal, Ρόδος
Hotel Palladium, Κως
Resort Neptune Hotels, Κως

Με μερίδιο αγοράς περισσότερο από 22%, η TUI Deutschland GmbH είναι το κυρίαρχο ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γερμανία. Πέρα από το βασικό εμπορικό σήμα, TUI, πολλά ακόμα εμπορικά σήματα ανήκουν στην εταιρεία, όπως η 1-2 Fly και οι ειδικοί airtours Gebeco και LΆtur.

Η TUI επομένως καλύπτει όλο το φάσμα τουριστικών πακέτων, πολυτελή, ατομικά και οικονομικά. Η TUI Γερμανίας είναι θυγατρική της TUI Travel PLC, της μεγαλύτερης τουριστικής εταιρείας στον κόσμο. Η TUI Travel PLC, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο LSE, εκπροσωπείται σε 180 χώρες και εξυπηρετεί πάνω από 30 εκατ. πελάτες.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...