Εργαζόμενος σε αεροδρόμιο της Γερμανίας ελέγχεται για επαφές με τον μακελάρη του Ορλάντο

Σάββατο 18/06/2016 – 22:39μενος σε αεροδρόμιο της Γερμανίας ελέγχεται για επαφές με τον μακελάρη του ΟρλάντοΤΟ FBΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΜΑΤΙΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΤη σύνδεση του Ομάρ Ματίν, του γνωστού πλέον ως μακελάρη του Ορλάντο, με έναν εργαζόμενο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, εξετάζουν οι αρχές της Γερμανίας.
Ο Ομάρ Ματίν, ο οποίος σκότωσε 49 άτομα σε gay bar του Ορλάντο των ΗΠΑ, βρισκόταν σε επικοινωνία με έναν 57χρονο Αφγανό, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και σκόπευε να επισκεφθεί τον μετέπειτα μακελάρη στο σπίτι του, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 57χρονος είχε υποβάλει αίτημα για βίζα, αλλά οι αμερικανικές αρχές το απέρριψαν. Μετά το μακελειό στο μπαρ του Ορλάντο, το FBI ανέσυρε τη συγκεκριμένη ιστορία και ενημέρωσε τις γερμανικές αρχές.
Το 2011, στο ίδιο αεροδρόμιο, ένας εργαζόμενος στο ταχυδρομείο, είχε επιτεθεί και σκοτώσει δύο Αμερικανούς, ενώ είχε τραυματίσει άλλους δύο, σε μία από τις πρώιμες τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το FBI και οι γερμανικές αρχές αναζητούν συνδέσεις του Ομάρ Ματίν με τα τρομοκρατικά δίκτυα του Ισλαμικού Κράτους, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...