Ερύμανθος Mountain Trail “Ηράκλειος Άθλος” 2014.

Ερύμανθος Mountain Trail “Ηράκλειος Άθλος” 2014.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Αγώνας Ερύμανθος Mountain Trail “Ηράκλειος Άθλος” 2014 όπου διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αχαΐας τα Δ.Δ. Καλούσι και Λακκώματα του Δήμου Ερύμανθου Αχαΐας, και τον Σύλλογο δρομέων Lepanto Ναυπάκτου στις 04 / Μαΐου / 2014 και ημέρα Κυριακή.
Ο Αγώνας είχε όλα τα δεδομένα ενός ορεινού αγώνα τρεξίματος με τον καιρό να κάνει τα δικά του παιχνίδια που όμως το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.
Στον Ερύμανθο Mountain Trail “Ηράκλειος Άθλος” 2014 πήραν μέρος 113 αθλητές από όλη την Ελλάδα και η εμπειρία τους σύμφωνα με τα λεγόμενα των συμμετεχόντων λόγω της φύσης του Αγώνα ήταν μοναδική.
Μια προσπάθεια 60 ημερών έκλεισε με της καλύτερες εμπειρίες για εμάς τους διοργανωτές, εισπράττοντας την ευχαρίστηση σας στο χαμόγελο που μας προσέφεραν απλόχερα υπομένοντας καρτερικά μέχρι και τον τελευταίο αθλητή στην βροχή για της βραβεύσεις.
Ραντεβού λοιπόν στον Ερύμανθο Mountain Trail “Ηράκλειος Άθλος” 2015 για μπορέσουμε να κάνουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια διοργανωτών και αθλητών θεσμό, αγάπης προς το άθλημα, το περιβάλλον,

το βουνό, τον αθλητή!
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας εκτός των άλλων θέλει να ευχαριστήσει τους Χορηγούς της Διοργάνωσης που χωρίς αυτούς ο Αγώνας δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί.
Το Κρεοπωλείο Αστεριώτης, το Ούζο CRHRIS, την Interamerican, το Ξενοδοχείο Μediterranee την knotproductions, , το λογιστικό γραφείο Οικονομικοί Ορίζοντές, την ΛΟΥΞ, το κατάστημα Shoe Land, το ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας ΑΕ, την λέσχη 4×4 Skartaekato, τον κατάστημα του κ. Σύψας Ν Γεώργιος «Εμπόριο Φρούτων», το http://srm.gr/: τον Extreme Imports Δ.Π. Φλογεράς ΜΟΝ ΕΠΕ. τον ραδιοφωνικό σταθμό Wave974, καθώς και το Βήμα Λόγου Επικοινωνίας Vlepo.org
Καλή αντάμωση λοιπόν στον Ερύμανθο Mountain Trail “Ηράκλειος Άθλος” 2015.

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αχαΐας.

Πλήρες φωτογραφικό Υλικό του Αγώνα: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.716610705057768.1073741862.231462036905973&type=1



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...