Εσείς ξέρετε… ποια είναι η «καλή» και ποια η «κακή» πλευρά του αλουμινόχαρτου
Αν μαγειρεύετε συχνά τότε θα έχετε παρατηρήσει πως το αλουμινόχαρτο έχει δύο διαφορετικές όψεις.
Η μία είναι πιο λαμπερή και η άλλη λίγο πιο… θαμπή.
Κάποιοι προτιμούν τη μία και κάποιοι την άλλη και πολλοί έχουν αναρωτηθεί εάν τελικά υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.
Αν για παράδειγμα η μία αντανακλά περισσότερη θερμότητα ή είναι καλύτερη στο ψήσιμο.
Το… θέμα φαίνεται πως έχει απασχολήσει και το Reynold’s Kitchen εξηγεί τι ακριβώς «παίζει». Οπως σημειώνει, και οι δύο πλευρές είναι ίδιες, με τη διαφορά «λαμπρού-θαμπού» να μην έχει καμία σχέση με το μαγείρεμα.
Δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το αλουμινόχαρτο απ’ όποια πλευρά θέλετε και αν το ερώτημα σας είχε απασχολήσει να το έχετε απαντήσει.
Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301354-Eseis-xerete-poia-einai-e-kale-kai-poia-e-kake-pleyra-toy-aloyminochartoy ΚΟΙΝΩΝΙΑ