Ετοιμοθάνατη ηλικιωμένη αποχαιρετά το αγαπημένο της άλογο από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Ετοιμοθάνατη ηλικιωμένη αποχαιρετά το αγαπημένο της άλογο από το κρεβάτι του νοσοκομείου
Μια ετοιμοθάνατη γιαγιά είχε μία ασυνήθιστη τελευταία επιθυμία: να δει το αγαπημένο άλογο για μια τελευταία φορά. Ετσι οι γιατροί έφεραν το ζώο να την επισκεφθεί στο κρεβάτι του νοσοκομείου.
Η 77χρονη Σέιλα Μάρς, γιαγιά 4 εγγονιών, απεβίωσε από καρκίνο λίγες μόλις ώρες μετά την συνάντηση της με το αγαπημένο της άλογο Bronwen στο νοσοκομείο Γουίγκαν Ρουαγιάλ.

Η Μαρς είχε το συγκεκριμένο άλογο πάνωαπό 25 χρόνια από τότε που ήταν ένα πουλάρι. Η τελευταία τους συνάντηση συνελήφθη σε μια συγκινητική φωτογραφία που δείχνει το άλογο να την χαϊδεύει με τη μουσούδα του.

«Η Σέιλα κάλεσε απαλά τον Bronwen και το άλογο έσκυψε τρυφερά και τη φίλησε στο μάγουλο σε αποχαιρετισμό» δήλωσε η οικογένεια της Μαρς μιλώντας στην βρετανική Telegraph. Η οικογένεια της Μαρς κανόνισε να την επισκεφθεί το άλογο της όταν έμαθαν ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Η Μαρς που έζησε στο Μπίγκερσοου του Γουίγκαν, είχε μακρόχρονη σχέση με τα άλογα και δούλευε στον τοπικό ιππικό όμιλο.

Η 33χρονη κόρη της Τίνα δήλωσε «αγαπούσε τα άλογα της και αγαπούσε και λάτρευε όλα τα ζώα Είχε έξι άλογα, τρεις σκύλους, τρεις γάτες και άλλα ζώα. Η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και το νοσοκομείο μας επέτρεψε να φέρουμε τον Bronwen μέσα. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε. Θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο και όλες τις νοσοκόμες.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...