Ευκολο έργο για Βραζιλία με γκολ Νεϊμάρ

Mε χάντικαπ η Βραζιλία, σκοράρει ο Νεϊμάρ

Αρχίζουμε τα Προγνωστικά Μουντιάλ με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το -1.5 της Βραζιλίας σε απόδοση 2.05. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης, της Βραζιλίας με 2 γκολ διαφορά και πάνω.

Το παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά για τη Βραζιλία απέναντι στο μάλλον πιο δύσκολο αντίπαλο του 1ου ομίλου. Η Σελεσάο είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά η Κροατία, παρά την απουσία του Μάντζουκιτς, διαθέτει παίκτες όπως οι Μόντριτς, Όλιτς, Ράκιτιτς που έχουν παραστάσεις από τεράστια ευρωπαϊκά κλαμπ και είναι σε θέση να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα. Η Βραζιλία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη όμως οι πενιχρές αποδόσεις του άσσου στρέφουν την προσοχή των παικτών σε άλλες στοιχηματικές επιλογές. Όπως άλλωστε ανέφερε χαρακτηριστικά κι ο Σκολάρι δίνοντας το έναυσμα για ένα θετικό ξεκίνημα στην διοργάνωση: «Κροατία, Μεξικό και Καμερούν μπορούν να μας απειλήσουν. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε το τουρνουά με αυτοπεποίθηση, όπως είχαμε κάνει και στο Συνομοσπονδιών». Ο Σκολάρι έχει την ευτυχία να διαθέτει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν με τις τακτικές του αντιλήψεις: σταθερότητα και συνοχή μεσοαμυντικά και περίσσιο ατομικό ταλέντο στην επίθεση.

 

Στην άμυνα, η ικανότητα των στόπερ και των αμυντικών μέσων στο 1 vs 1 θα επιτρέψει περισσότερες επελάσεις από τα επιθετικογενή πλάγια μπακ και θα εξασφαλίσει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των στημένων που αποτελούν ατού της Κροατίας. Η αμυντική λειτουργία θα ολοκληρωθεί με έντονη πίεση στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ατομικό μαρκάρισμα (λογικά από τον Γκουστάβο) στον Μόντριτς που αποτελεί το Α και το Ω της Κροατίας ενεργώντας στην θέση «8».

Στην επίθεση η μπάλα θα πάει στους πλάγιους μέσους με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται στο τακτικό επίκεντρο του 4-2-3-1. Ο Όσκαρ μαζί με τον Παουλίνιο θα αναλάβουν την τροφοδότηση της επιθετικής τριάδας με την μπάλα να σηκώνεται από το έδαφος ελάχιστα. Η Βραζιλία θα αναπτυχθεί από τα πλάγια, θα δώσει πλάτος και ρυθμό στο παιχνίδι της ενώ θα επιδιώξει να παίξει το 1 vs 1 με τους αντίπαλους πλάγιους αμυντικούς και να εκμεταλλευτεί τους χώρους ανάμεσα στα αργά αντίπαλα στόπερ με κάθετες πάσες στην καρδιά της άμυνας των αντιπάλων – παιχνίδι που ευνοεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Φρεντ.

 

Εκτός από τα βασικό μας στοίχημα έχουμε επιλέξει ακόμα δύο ειδικά που αξίζουν προσοχής. Αρχικά πάμε με το «Να σκοράρει στον αγώνα ο Νεϊμάρ» που προσφέρεται σε απόδοση 2.05. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποτελεί αναμφίβολα των άνθρωπο που θα πάρει πάνω του τη Σελεσεάο και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Εκτελεί τα φάουλ και τα πέναλτι, από αυτόν θα περνούν όλες οι επιθέσεις της Βραζιλίας και γενικά θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της διοργανώτριας. Για όλα αυτά επιλέγουμε να σκοράρει ανά πάσα στιγμή σήμερα σε μία ιδιαιτέρως ικανοποιητική απόδοση. Κλείνοντας θα κρατήσουμε και ένα ακριβές σκορ. Το 2-0 σε απόδοση 6.00 αποτελεί μία καλή στοιχηματική επιλογή. Η Κροατία έχει πολύ συγκεκριμένα αγωνιστικά/τακτικά ατού: τον «εγκέφαλο» Λούκα Μόντριτς, αξιόλογο, έμπειρο φορ (Όλιτς), τον βιρτουόζο Ράκιτιτς, ικανότητα στα στημένα και σαφώς την αδικούν οι αποδόσεις του 1.30 υπέρ της Βραζιλίας. Παρά τα παραπάνω η Σελεσάο δείχνει να έχει το τακτικό αντίδοτο στα θετικά στοιχεία των Κροατών: εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο – και ψηλά και χαμηλά, αμυντικούς μέσους που μπορούν να περιορίσουν την δράση του Μόντριτς. Αν σε αυτά συνυπολογίσει κανείς το ατομικό ταλέντο των επιθετικών της Βραζιλίας σε σχέση με τις αμυντικές δεξιότητες των αμυντικών της Κροατίας οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πολύ δύσκολα οι Κροάτες θα χαλάσουν το «πάρτι» της πρεμιέρας.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για την Εθνική Eλλάδος, την Εθνική Κολομβίας και την Εθνική Ιαπωνίας και την Εθνική Ακτής Ελεφαντοστού που στελεχώνουν τον Γ’ όμιλο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...