Ευ.Βενιζέλος: Από την καλύτερη δυνατή αφετηρία το ΠΑΣΟΚ στον β’γύρο

Ευ.Βενιζέλος: Από την καλύτερη δυνατή αφετηρία το ΠΑΣΟΚ στον β’γύρο
«Μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών από την καλύτερη δυνατή αφετηρία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας απόψε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης είναι συγκεντρωμένες, χωρίς αποκλεισμούς, παρεξηγήσεις και προκαταλήψεις, γιατί η καρδιά της παράταξης είναι ζωντανή.

Όταν η ιστορία είναι παρούσα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, είναι η δημοκρατική παράταξη που σηκώνει το βάρος και κερδίζει το δημοκρατικό και εθνικό στοίχημα.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το Κίνημα σεβάστηκε τις τοπικές κοινωνίες και στήριξε αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, χωρίς χρίσματα και κομματικές ταμπέλες.Αντίθετα, είπε, τα στενά κομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παρουσία στον δεύτερο γύρο ουσιαστικά μόνο στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Αθηναίων. Εκεί, πρόσθεσε, το δίλημμα είναι αν η ψήφος θα είναι αυτοδιοικητική ή μικροκομματική και δίνοντας ο ίδιος την απάντηση, είπε ότι θα είναι αυτοδιοικητική και γνήσια προοδευτική.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...