Εχουν το θράσος και μιλάνε

Εχουν το θράσος και μιλάνε

Με θράσος χιλίων πιθήκων οι εκπρόσωποι του παλιού διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος ζητούσαν χθες στη Βουλή και τα ρέστα από τον Αλέξη Τσίπρα γιατί βγάζει τη χώρα από τα εφιαλτικά μνημόνια για τα οποία οι ίδιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη.

Αυτό που συνιστά λύτρωση για τον ελληνικό λαό αποτελεί εφιάλτη για το παλιό πολιτικό σύστημα.

Γιατί ο Κυριάκος και η Φώφη σε καμιά περίπτωση δεν περίμεναν ότι ο ΑλέξηςΤσίπρας θα έβγαζε τη χώρα από τα μνημόνια. Είχαν επενδύσει τα ρέστα τους στην αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όλο το διάστημα κατά το οποίο ο πρωθυπουργός έδινε τη μάχη για το λαό και τη χώρα, αυτοί συνέχιζαν να υπονομεύουν την προσπάθεια προτάσσοντας το μικροκομματικό συμφέρον πάνω από το λαό και το έθνος.

Ενόψει των καθοριστικών για την πορεία της χώρας, αποφάσεων, οι εκπρόσωποι του παλιού συστήματος αντί να το βουλώσουν εξακολουθούν να προκαλούν και να ονειρεύονται την παλινόρθωση του χρεοκοπημένου συστήματος της διαπλοκής.

Δυστυχώς ο Κυριάκος και η Φώφη έχουν πάθει αλτσχάιμερ και δεν ενθυμούνται ποιος οδήγησε τη χώρα στα εφιαλτικά μνημόνια.

Επειδή νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με λωτοφάγους δεν βγάζουν άχνα για τα εγκλήματα που συντελέστηκαν σε βάρος του λαού και της χώρας.

Τολμούν να κάνουν κριτική στην κυβέρνηση αυτοί που εκτίναξαν στα ύψη το δημόσιο χρέος για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελατειακού συστήματος και για να εξυπηρετήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Μιλούν για ανάπτυξη αυτοί που χάρισαν δισεκατομμύρια στους διαπλεκόμενους προμηθευτές του δημοσίου και στους κλεφτοεργολάβους.

Έχουν το θράσος να κάνουν μαθήματα διαχείρισης αυτοί που φέσωσαν με ογδόντα δισεκατομμύρια ευρώ το δημόσιο για να αρπάξουν τις μίζες από τις πολυεθνικές του φαρμάκου.

Αυτοί που χάρισαν στη Siemens όλες τις προμήθειες του ΟΤΕ, του ΟΣΕ σε πολλαπλάσιες τιμές του πραγματικού κόστους για να αρπάζουν τις μίζες που κουβάλαγαν με μαύρες σακούλες στην Ρηγίλλης και την Χαριλάου Τρικούπη, έχουν το θράσος να παραδίδουν μαθήματα ήθους στη σημερινή κυβέρνηση.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε να σώσει μια χρεοκοπημένη χώρα και το κατάφερε.

Όπως επίσης γνωρίζει καλά ποιοι οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τα εφιαλτικά μνημόνια. Γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όπως επίσης τα εγκλήματα που διέπραξαν οι αρχιερείς της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/332782-Echoyn-to-thrasos-kai-milane ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...