Εύκολα στην επόμενη φάση οι Δωριείς.

Δεσφίνα – ΔΩΡΙΕΙΣ 0-5

Το Σάββατο 11/Οκτωβρίου οι Δωριείς ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2014 με έναν εκτός έδρας αγώνα για το κύπελλο Φωκίδας στη Δεσφίνα με την τοπική ομάδα Ησαΐας. Εύκολο απόγευμα, σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της περιφέρειας, κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα που αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ δεν έδειξε να απογοητεύεται.

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Δημήτρης Κατσίκας, αγωνιζόμενος ως επιθετικός, ήταν στη σωστή θέση και εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 0-1, γκολ που πανηγύρισε ιδιαίτερα καθώς τα δύο τελευταία χρόνια, ταλαιπωρούμενος από τραυματισμούς, είχε ελάχιστες συμμετοχές τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Λίγο αργότερα, ο Αντώνης Καραγιάννης στο 16ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 19ο ο τερματοφύλακας του Ησαΐα Δεσφίνας ανέτρεψε αντικανονικά τον Γιώργο Ευθυμιόπουλο, μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών. Εκτελεστής ο Αντώνης Καραγιάννης που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3. Το ημίχρονο τελείωσε με τους Δωριείς να κυκλοφορούν την μπάλα και να δημιουργούν αρκετές καλές ευκαιρίες.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο προπονητής Κώστας Κουβέλης, έκανε δύο αλλαγές δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε στους αναπληρωματικούς. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους Δωριείς να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στο 83′ με τον Αντώνη Καραγιάννη με διαγώνιο αριστερό σουτ και στο 87′ με τον Γιώργο Ευθυμιόπουλο έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια διαμορφώνοντας το τελικό Δεσφίνα – Δωριείς 0-5.

Έτσι μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των Δωριέων περνάει για πρώτη φορά στην επόμενη φάση του κυπέλλου με πρόεδρο τον Ανδρέα Νίτσο, ο οποίος παραβρέθηκε στον αγώνα και συγχάρηκε όλους τους ποδοσφαιριστές. Επόμενος αγώνας κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο, πάλι εκτός έδρας με τον Κρισσαίο στο Χρυσό.

Σύνθεση: Παναγόπουλος Δημήτρης, Κάκκος Δημήτρης, Νασόπουλος Δημήτρης, Πέττας Αντώνης (54′ Θανασιός Γιώργος), Βλαχογιάννης Βασίλης, Δημητρόπουλος Βασίλης, Κωτσόπουλος Αχιλλέας (73′ Κατσάμπας Βασίλης), Μπακούλας Γιάννης (46′ Δανιάς Τάσος), Ευθιμιόπουλος Γιώργος, Καραγιάννης Αντώνης, Κατσίκας Δημήτρης

Αποστολή: Ασημακόπουλος Σπύρος, Αλετράς Αλέξανδρος, Καραγιάννης Βασίλης, Κονίδας Αλέξης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...