Εύκολη νίκη για τον Α.Ο. Λυγιάς με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγαρακίου

ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ 1

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 4

Εύκολη νίκη για τον Α.Ο. Λυγιάς με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγαρακίου. Η ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου πήρε το προβάδισμα στο 18’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ασλανίδη και ωραία γυριστή κεφαλιά του Κρηνή.  Το 0-2 για την ομάδα του Λυγιά έγινε πάλι από τον Κρηνή στο 27’ όταν ο Μάγαλος θα κάνει ωραία σέντρα και  πρώτος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίτκυα.Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στο 35’ ύστερα από γέμισμα του Παπασπύρου και κεφαλιά του Κοκόρου  με τον Κανέλλο να αποκρούει.

Στην επανάληψη το παιχνίδι θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να καταφέρνουν να κάνουν με το ξεκίνημα του Β μέρους το 0-3  με τον Ζαβέρδα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τη ωραία σέντρα του Κάτσενου. Το τέταρτο γκολ για τον  Λυγιά θα σημειώσει στο 64’ ο Κωτσέτσος με ωραίο σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι παίκτες του Α.Ο. Ζευγαρακίου σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 82’ όταν ο Κοκόρος θα φύγει στη πλατύ της άμυνας και με ωραίο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-4. Την επόμενη αγωνιστική  Α.Ο. Λυγιάς υποδέχεται στο Ξηροπήγαδο τον Άρη Αιτωλικού την Κυριακή στις 16:00.

 

Α.Ο.Ζεγαρακίου:Τσαγιάννης, Σχώρης,Ζαλοκώστας Σ., Χαλιμούρδας, Πανάγος(46’ Μυρισιώτης), Τασόπουλος,Παπασπύρος, Κοκορόνης Γ.(60’ Μπέσλης), Κοκόρος, Κοκορόνης Β., Ζαλοκώστας Β(57’ Κοκορόνης).

Α.Ο.Λυγιάς:Κανέλλος, Τσιριμώκος, Λάμπρης(71’ Νικόπουλος), Κάτσενος, Ασλανίδης, Ζαμπάρας, Μάγαλος(59’ Κόλα), Χασανάι, Κρηνής, Κωτσέτσος, Κατσάμπας(30’ λ.τ.Ζαβέρδας).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...