Εύκολο απόγευμα για τον Ναυπακτιακό. Φωτο-ρεπορτάζ

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ναυπακτιακός νίκησε την Αναγέννηση Μεσολογγίου που ήρθε στο ΔΑΚ Αντιρρίου χωρίς να έχει εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο της. Ο Ναυπακτιακός ξεκίνησε δυνατά με πιέση ψηλά και κατάφερε να δημιουργήσει πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους παίκτες του να δείχνουν ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Η λύση ήρθε στο 13’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αγγελόπουλου και σέντρα του Μελετίδη ο Δενδρινός βρέθηκε μόνος του στο δευτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Ναυπακτιακός μέχρι το 13ο λεπτό όπου και άνοιξε το σκορ μετρούσε ήδη επτά χαμένες ευκαιρίες.
Μετά το γκολ το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τους παίκτες του Ναυπακτιακού να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες. Το 1-0 έμεινε έως και το 47 όταν ο Βασίλης Κονίδας από το ύψος του πέναλτι σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Βασκαντήρα με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0.Στο 67’ ένας εκ των κορυφαιών στο παιχνίδι του Σαββάτου Σωτήρης Νικολακόπουλος ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αγγελόπουλου με γυριστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Βασκαντήρα για τρίτη φορά . Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Μελετίδης με κοντινό πλασέ.

Ναυπακτιακός : Σκούνας: Χρήστου, Καζανάς (63’ Καραγιάννης),Νικολακόπουλος,Γιαννόπουλος,Θεοχάρης(60’Μικελάτος),Δενδρινός,Λαγός(75’ Ρουμπάτος),Κονίδας,Μελετίδης,Αγγελόπουλος,Σαμπανέι(60’Σχοινάς).
Αναγέννηση Μεσολογγίου: Βασκαντήρας,Ρήγας,Μπαρμπαρούσης, Μακρής,Σακαρέλος,Παπαδάτος, Βασιλείου,Χαϊκάλης,Ναούμης,Φλωρόπουλος, Μπέλλος.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ντζάνης με βοηθούς την κ. Κοτρώτσου και τον κ. Κακασίδη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...