Ε.Αντώναρος προς Άδωνι: “Είσαι ακροδεξιός αλεξιπτωτιστής”

Ε.Αντώναρος προς Άδωνι:
Διαδικτυακή κόντρα είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή αναρτήσεις του τελευταίου στο Twitter για τη χτεσινή συνέντευξη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
«Απόλυτα σωστή η άποψη Μεϊμαράκη ότι τον πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Είναι και πάγια δική μου άποψη», είχε γράψει αρχικά στο Twitter ο κ. Αντώναρος με αφορμή την άποψη που κατέθεσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, ότι η εκλογή νέου προέδρου δεν πρέπει να γίνει ξανά όπως το 2009, αλλά από τα μέλη του κόμματος.

Ωστόσο, με την άποψη αυτή διαφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι αν αυτό συνέβαινε «θα είχες έναν επόμενο πρόεδρο με μικρότερη πολιτική νομιμοποίηση από τον προηγούμενο, αυτό δεν θα ήταν σωστό».

Την άποψη Μεϊμαράκη έσπευσε να υπερασπιστεί από τη μεριά του ο κ. Αντώναρος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για «αλεξιπτωτιστές από την ακροδεξιά».

«Έπεσαν οι μάσκες: Σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει το μεσαίο δρόμο. Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά», έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε retweet τα παραπάνω «τιτιβίσματα» του κ. Μεϊμαράκη, σημειώνοντας παράλληλα: «Αγαπητέ όπως βλέπεις όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Πες και κανένα συγγνώμη για το συνεχή θαυμασμό σου στις ικανότητες του Αλέξη Τσίπρα που μας κατέστρεψε και πάμε παρακάτω!»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...