Ζέστη με… καλοκαιρινή βροχούλα!

Ζέστη με... καλοκαιρινή βροχούλα!
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, περιμένουμε την Τρίτη 27 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στην Ήπειρο, από 15 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Καλό και ζεστό καιρό με παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...